przemek2092 Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 Niedługo sie zaczynają MŚ w siatkówce więc myślę że nowy wątek trochę odświeży ten dział koledzy i koleżanki macie jakieś przeczucia kto wygra ? jak nasi sie spiszą ? piszcie śmiało Quote
przemek2092 Posted August 31, 2014 Author Report Posted August 31, 2014 Mecz otwarcia za nami ;D jak go oceniacie ? według mnie lepiej byc nie mogło i czekam na kolejny mecz ;D Quote
przemek2092 Posted August 31, 2014 Author Report Posted August 31, 2014 No właśnie, poszli ostro chłopaki ;D co jak co ale siatkówkę lubie oglądać, to fajny taki dynamiczny sport Quote
garzew Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Był ktoś może na meczu otwarcia na narodowym. Na pewno przy 60 tys. publiczności atmosfera musiała być świetna, ale zastanawiam się jak z oglądaniem meczu z dalszych trybun? Quote
przemek2092 Posted September 1, 2014 Author Report Posted September 1, 2014 Znajomi byli i mówili że z górnych trybun jeszcze było w miarę, gorzej z dolnych podobno, oczywiście przy tak dużej obsadzie widzów nikomu nie da sie dogodzić ale są telebimy i zawsze wiadomo kto wygrywa akcje sądząc po zdjęciach to atmosfera genialna Quote
przemek2092 Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 No mecz za kilkadziesiąt minutek ;D kto ogląda ? oby Polacy zrewanżowali sie za igrzyska Australii ;D Quote
przemek2092 Posted September 4, 2014 Author Report Posted September 4, 2014 No to panowie i panie trzeci meczyk do przodu jak na razie chłopcy świetnie sie spisują Quote
modry Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 Dzisiaj jeszcze tylko wygrana z Francją i wyjdziemy z grupy Ja już nie mogę się doczekać! A Wy? U mnie wszystko już gotowe - koszulka reprezentacji Polski założona kciuki zaciśnięte teraz tylko czekam na naszych siatkarzy i ich wieczorny triumf . Jestem wiernym fanem siatkówki i bardzo się cieszę, że MŚ odbywają się w Polsce Quote
Tofik Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 Witam wczorajszy mecz dość ciekawy mimo że o "marchewkę" a teraz po losowaniu może być jeszcze bardziej ciekawiej gdyż mamy Brazylię i Rosję przeciwko sobie więc kto wie jak ta walka sie zakończy ale jestem dobrej myśli gdyż Brazylii dawaliśmy radę no a z Rosją sie zobaczy:)Pozdrawiam Quote
garzew Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 No niezłą nasi trafili grupę, teraz będą mieli ostrą przeprawę.W tym momencie dwie drużyny z grupy przechodzą dalej do strefy medalowej zgadza się? Quote
barbus Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 No niezłą nasi trafili grupę' date=' teraz będą mieli ostrą przeprawę.W tym momencie dwie drużyny z grupy przechodzą dalej do strefy medalowej zgadza się?[/quote'] Z tego co wiem to chyba tak, chociaż szczerze powiem, że już się pogubiłem przy tych wszystkich zasadach MŚ. No cóż, gramy u siebie, ja wierzę w naszą reprę, gramy solidnie, myślę, że możemy wygrać grupę Quote
przemek2092 Posted September 16, 2014 Author Report Posted September 16, 2014 Może ktoś ogląda i wie jaki wynik ? niestety nie mam transmisji w domu co jest bardzo przytłaczające tym bardziej że mistrzostwa są w Polsce i nawet obejrzeć nie można... Quote
Tofik Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Witam mnie też wkurza że nie można sobie obejrzeć wydarzenia na skale światową legalnie w tv, pomimo że ma CP to i tak mnie to wkurza bo takie wydarzenia powinny być ogólnodostępne a nie że puszczają tak jak by łaskę robili ale mniejsza z tym do rzeczy:) Jak typujecie dzisiejszy mecz z Ruskimi? bo zanosi sie na ciekawe widowisko gdyż Rosja przegrała z Brazylią (0-3) więc Rosję ratuje tylko zwycięstwo nad nami za 3punkty ale mam nadzieje że nasi dadzą radę bynajmniej wszystko wyjaśni sie wieczorem.Pozdrawiam Quote
talar Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Mam nadzieję, że wygramy z Rosją, jestem dobrej myśli. Mecz z Brazylią był naprawdę dramatyczny... Obyśmy wygrali 3:2 Ja specjalnie do pubu wychodzę, żeby oglądać transmisję... szkoda, że nie można oglądać normalnie w telewizji Quote
Tofik Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Właśnie odprawiliśmy rosję do domu bo wygraliśmy 2 sety a jeden punkt nam wystarczy:) tyle że w dalszej fazie gramy z Francją a jak wygramy z ruskimi i zdobędziemy 3 punkty no to gramy z Niemcami:) hehe i sam nie wiem na których lepiej trafićPozdrawiam Quote
Tofik Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Noi po ciężkim boju wygraliśmy z ruskimi 3-2 tak że teraz spotykamy sie z Niemcami:) a Francja walczy z BrazyliąPozdrawiam Quote
p123 Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Venimus, vidimus, Polonia vicit !!!Byłem tam, widziałem, było super - przez dwa pierwsze sety nie dało się usiedzieć, atmosfera nieziemska, hałas przeokrutny, ludzie na prawdę potrafią się cieszyć i dawać temu stosowny wyraz. Po tych dwóch setach, kiedy już było jasne co i jak z awansem to atmosfera odrobinę przysiadła ale i tak do końca meczu było gorąco. I to dosłownie, pewnie widzieliście że co pewien czas, na wezwanie prowadzącego imprezę, ludzie machają biało-czerwonymi kartkami - daje to piękny efekt wizualny ale, co mnie zaskoczyło , wywołuje też spory orzeźwiający ruch powietrza. Podobno było nas tam ze 12.000, kiedy Rosjanie mieli zagrywkę to wznosił się taki jazgot, że startujący odrzutowiec to pikuś. Na prawdę współczuję tym chłopakom bo efekt jest piorunujący, nie sposób skupić się na czymkolwiek, ciekawe czy jak nasi jadą gdzieś za granicę to tamtejsza publiczność też daje tak popalić. No ale tu i przeciwnik był szczególny, Spirydonow - co jest nie tak z tym facetem ...W TV jest zupełnie inny odbiór - jak ludzie zaśpiewali nasz hymn to czuło się wibracje całym ciałem. Powiem szczerze ciągle jeszcze szumi mi w głowie. Córka udzielała się jako woluntariusz podczas meczu otwarcia na Stadionie Narodowym - tam było ponad 60.000 ludzi więc wyobraźcie sobie jak tam musiało być ...Powiem tak - oglądanie meczu w TV ma swoje plusy, komfort, wygoda, piwko w fotelu, zbliżenia, komentarze sprawozdawców ( czasem skrajnie irytujące ) ale raz na jakiś czas warto jest pójść na stadion lub do hali i dać się ponieść emocjom - polecam z czystym sumieniem.Swoją drogą dobrze że wygraliśmy bo ludzie byli zadowoleni i weseli, a teraz wyobraźmy sobie gdyby wynik był inny - te kilka tysięcy wkurzonych ludzi, strach się bać Piotr Quote
Tofik Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Witam dziś wieczorem "wielki" mecz czyli Polska-Niemcy:) Jak sądzicie damy radę zachodnim sąsiadom?Pozdrawiam Quote
Tofik Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Polska-Niemcy 3-1:) więc jutro wielki mecz o złoto z BrazyliąPozdrawiam Quote
Tofik Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 I kto by pomyślał że Niemcy dadzą radę Francji a tu proszę Niemcy-Francja 3-0 czyli Niemcy mają brąz:)Ciekawe co nasi po 20tej pokażą? ale Brazylii już dawaliśmy radę więc kto wie, może i teraz damy radę Quote
Tofik Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 I kto by pomyślał że Polska zostanie Mistrzem świata:)Polska-Brazylia 3-1Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted September 22, 2014 Author Report Posted September 22, 2014 Wielkie gratulacje dla chłopaków ;D widząc ten post wcześniej nie myślałem że będziemy mieli okazję pisac nawet o finale a tu taki numer ;D pozdrawiam wszystkich ;D Quote
adamo Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 No i wygraliśmy! To było nieprawdopodobne! Bardzo się cieszę, że po tylu latach POlacy znów są najlepsi! Dobrze, że prezydent nam załatwił odkodowanie finału, bo tak to mogłem tylko oglądać mistrzostwa u szwagra, który wykupił sobie dostęp. Hehe, a wiecie, kto został najlepszym blokującym tych mistrzostwa? Zygmunt Solorz Quote
Recommended Posts