Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie ponownie, wracam do was z następującym pytaniem wymienionym wyżej w nazwie wątku.

Tak więc jaka prasa belująca najlepiej pasuje do C 360? Proszę mi tylko nie mówić, że c 360 sobie nie poradzi, bo jest to nie prawdą. Tak wogóle nie znam się na tych maszynach, nie miałem nigdy z nimi styczności, ani kontaktu i prosiłbym was ,żebyście dodatkowo zamieszczali cenne informacje i wskazówki o tej maszynie. Komentujcie, polecajcie belownice i po prostu piszcie :)

Posted

Rolnik po co mu ta sipma za ponad 20tyś ? Jak kolega szuka prasy do c360, to pewnie ma małe gospodarstwo i nie potrzebuje topić 20.000 w prasie. Też się rozglądam za prasą rolującą do c360 i obczaiłem sobie ten model:

http://olx.pl/oferta/prasa-rolujaca-rivierre-casalis-rc-112-CID757-ID6UObh.html#536e5c0182

Czytałem wiele pozytywnych opini o prasach rivierre casalis. Zresztą kolega Robert może też sie coś nie coś wypowiedzieć bo ma rivierre casalis kostkującą.

Nie trzeba odrazu wykładać 20tyś żeby maszyna była gotowa do pracy.

Pozdrawiam