cysiu202 Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Witam potrzebuje szybko pomocy a więc problem jest taki w moim ciapku 30 coś grzechotało jak by w zwolnocach więc zdiołem zwolnice okazało się że łożysko się skoczył 3 kule nie było wymieniłem i teraz jest tak jak jedzie to jest ok ale jak z górki się puści gaz to coś wyje i nie wiem co jest. co proszę o pomoc Quote
henryk Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 jak ciągnie to tryby sa napięte i jest ok.a z góry są luźne i wyją tzn.wg mnie za duży luz międzyzębny-tak myślę ale pewności nie mam Quote
massay1 Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Nie zdziwił bym się jeśli to wyrobiony dyferencjał lub źle ustawiony luz. Same zwolnice maja wolne obroty i jako tako nie wyją. Quote
cysiu202 Posted October 17, 2014 Author Report Posted October 17, 2014 Witam na nowo rozebrałem to wszystko asz dostałem się do mechanizmu ruznicowego ale tam jest wszystko ok co to może być Przepraszam nie to forum "!!!!! Quote
Recommended Posts