Agata2035 Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Witam wszystkich forumowiczów - czy ktoś z Was może wie co to za urządzenie jest na zdjęciu i do czego może służyć? Quote
damianus87 Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 ja cos podobnego mam tylko ze dwuletnie, ale nie wiem czy to jest to samo. otoż moje urzadzenie sluzy do bielenia obory. wlewam wapno, podłączam powietrze, sprezam do 4,5 atm i maluje. ale ręki nie dam sobie uciac ze to jest to samo ;p Quote
Agata2035 Posted September 4, 2014 Author Report Posted September 4, 2014 Damianus87 dzięki:-) otóż mój tata to znalazł w swoich jak ja to nazywam "złomach" - nie wie skąd to ma, nie zna tego pochodzenia ale jest ciekawy do czego to może służyć więc pomyślałam, że w kupie siła i może ktoś coś podpowie:-) Quote
przemek2092 Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Wygląd ciekawy i niestety nie podpowiem Ci ale na pierwszy rzut oka przyszło mi do głowy że to jakiś nowoczesny czajnik sprzed 20 lat ;P takie dziwne skojarzenie, być może kolega ma rację że służy to do bielenia Quote
massay1 Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Mi to przypomina wytwornice acetylenu. Tyle że w niej jest zatapiany z zewnątrz kosz z karbidem. Quote
Kimek Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Tak jak kolega mówił to jest do bielenia Ostatnio ze znajomym znaleźliśmy coś podobnego Quote
Recommended Posts