piotrek146202@o2.pl Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 Witam,mam pewien pomysł chciałbym założyć hodowle gęsi i poszukuje osoby\firmy która dostarczy mi pisklęta i odbierze odhowane zwierzęta znacie może kogoś takiego? Prosił bym również o pomoc w wycenie kosztów na rozpoczęcie tz. Ocieplenie stodoły ok 100mkw i zrobienie sufitu z naprawdę grubego styropianu (wymiary sufitu ok.10x5) poidla,szczepionka,pisklęta,kwoki i wszystko inne o czym zapomniałem napisać. Nurtuje mnie również pytanie czy same kwoki wystarcza czy potrzeba dodatkową nagrzewnice. Mam również pytanie czy można dostać na to jakieś pieniądze z Unii a jeśli tak to jakie i jakie są warunki uzyskania ich? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Quote
adam1208 Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 http://www.rolnik-forum.pl/Thread-hodowla-g%C4%99si-porady-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cego?highlight=g%C4%99si Quote
piotrek146202@o2.pl Posted September 12, 2014 Author Report Posted September 12, 2014 Wielkie dzięki ja jakoś szukałem i nie mogłem nic znaleźć naprawdę wielkie dzięki Quote
Recommended Posts