EdytaAnna Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Dzień dobry Poszukuję dla siebie i swoich znajomych (grupa kilkudziesięciu osó dostawcy warzyw i owoców ekologicznych, z rolnictwa zintegrowanego, z wykorzystaniem EMów lub z tradycyjnych upraw nawożonych naturalnie. Interesuje mnie kontakt z małymi gospodarstwami. Regularne odbiory raz/dwa razy w miesiącu, płatność gotówką przy odbiorze. Możliwa współpraca na zasadach Rolnictwa Wspieranego Społecznie. Proszę o kontakt i informacje o gospodarstwie, produktach i cenach, jeśli ktoś z Państwa jest zainteresowany współpracą. Dostawy do jednej lokalizacji na terenie Mazowsza. Quote
adam1208 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Hmm na Mazowszu mogę zapewnić jajka ekologiczne i ziemniaki na dzien dzisiejszy Ale jajka w niedużych ilościach bo mam już sporo odbiorców. Na następny rok duże ilośći jajek jak i drobiu Quote
EdytaAnna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Dziękuję za odzew Piszę na priv. Quote
Recommended Posts