luki08 Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 witamw tym roku pierwszy raz sieje jeczmien ozimy i tu moje pytanie jakie opryski , jakimi srodkami (w przystepnej cenie) i w jakiej fazie polecaciechcialbym opryskac teraz na jesien na miotłe i ewentualnie troche zasilic dolistnie,a co polecacie pózniej na wiosne ,jakie srodki na grzybka i jaki antywylegacz Quote
simson54 Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 lentipur na miotłe jest dobry jeśli chcesz pryskac jesienią Quote
luki08 Posted September 20, 2014 Author Report Posted September 20, 2014 dzieki simson54 dzis kupilem ten srodekczasami zastanawiam sie poi co sa takie fora zadajesz pytanie i na `100 wyswietlen nie ma odpowiedzi tylko ty zdecydowales sie wspomodz rada, jeszcze raz dzieki Quote
simson54 Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 luz ja go kupiłem w tamtym roku i w tym roku też bd nim pryskał zawsze nim pryskam jesienią ;P pozdrawiam Quote
luki08 Posted October 3, 2014 Author Report Posted October 3, 2014 Co polecacie na mszyce,wolalbym srodek o dlugim dzialaniu Quote
Recommended Posts