rosjanin15 Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Chciałbym zakupić Szóstkę ale nie wiem jaka polskka czy czeską ? Ma być z przodem Pilne !!! Quote
Miki Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 ZTS bardzij komfortowy, szybszy i troszke mocniejszy ale za to Ursus troszke tańszy w kupnie i utrzymaniu i w sumie na tym zalety się kończą. Quote
rosjanin15 Posted September 30, 2014 Author Report Posted September 30, 2014 A no ok dzięki za wymianię zalet a co byś ty wybrał ? Quote
Miki Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Miałem i mam okazje dosyć często pracować oby dwoma i bardziej skłaniam sie ku Zetorowi, może wadą jest mała kabina ale do kościoła ani na zakupy nie będziesz nim raczej jeździł. Zetor ogólnie lepiej się zbiera (wcale jak masz skrzynie 4-ro biegową) i czuć, że ma tą moc i nie wypowiadam się tu jako jakiś fan Zetorów bo wcale nim nie jestem.Pozdrawiam! Quote
rafaello3 Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Kolego Miki możesz coś jeszcze dopisać o apetycie zetora np w orce itp. Quote
Mikruss Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 wg mnie rozejrzyj się za zachodnią marką.....Poza dobrym dostępem części do wyżej wymienionych zalety się kończą... Quote
Miki Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Jeśli chodzi o apetyt na paliwko to szczerze mówiąc zależy od Twojej nogi ale pług 4*40 obrotowy to w granicach 20l/h (ziemia to glina).@MikrussPolecił bym ale kolega sie pyta to odpowiadam grzecznie. Osobiście posiadam 2 Valtry. Quote
margoo78 Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 Ja stoję przed podobnym wyborem i jednak skłaniam się do Zts-a. Marzy mi się 12245. Może za jakiś rok, dwa się uda. Quote
Recommended Posts