ROMANXK Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 mam zamiar kupić beczkę o pojemości 16tyś ale zastanawiam się czy ocynkowaną czy plastikową ??? doradzcie Quote
krzysiek Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 wiem o beczce 18tys stoi u niego juz kilka lat na tak dużo beczkie ciężko znaleść amatora napewno by ją za grosze phnoł wizualnie wygląda dobże Quote
ROMANXK Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 A JAKEŚ fotki namiary mogę prosić Quote
krzysiek Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 fotki to ja niemam ani numeru telefonu ale ci wytłumacze gdzie ja ją widziałem. za stawiszkami przed cepenem jest zjazd w lewo na jedwabne i za smolnikami bedzei zjast w lewo na rostki dwa kilometry tam widziałem ten beczkowóz Quote
slawcik Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 u Kotowskiego jo widziałeś?on mieszka tak trochę z dala od wioski? Quote
Recommended Posts