Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mam odwieczny problem z poidłami dla byków ciągle mi je rozwalają urywają jak macie wy rozwiązany ten problem?Gdzie je macie zamontowane na jakiej wysokości itp.Podobno są też jakieś specjalne zawory co odcinają wodę jak coś urwie się i leci za długo woda wie ktoś coś w tym temacie?
Posted
Dziwne ja mam ew. problem z cieknącymi poidłami ale żeby wyrwały?! o.O Proponuje grubsze i dłuższe kołki oraz śruby no chyba, że masz tak słaby mur. Sprawdź czy przypadkiem nie wwiercasz się w fugę.
Posted

Dziwne ja mam ew. problem z cieknącymi poidłami ale żeby wyrwały?! o.O Proponuje grubsze i dłuższe kołki oraz śruby no chyba' date=' że masz tak słaby mur. Sprawdź czy przypadkiem nie wwiercasz się w fugę.

[/quote']

Może źle to określiłem nie urywają poideł tylko nie wiem jak to robią ale rozwalają mi je na językach przeważnie albo rozwali język albo urwie rurę od wody co wchodzi w poidło

Posted
też mam ten problem że ciągle co jakiś czas (góra 2 lata) poidło przestaje odbijać i ciągle podaje wodę gdy nawet zwierze nie pije , ale to chyba już taka dzisiejsza jakość żeby ciągle wymieniać
Posted
Też mam dwa takie poidła powiem że dobrze się sprawdzają w porównaniu do tych językowych. W jednym mi się zdarzyło że po paru miesiącach pływak nie trzymał poziomu, ale po wymianie już trzyma prawie rok jak należy.