Grechu-rolnik Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 cześć, jestem Grzegorz, Polak posiadający gospodarstwo w Anglii! Posiadam prawie 280 acrów(112 ha). 11 lat temu wyjechałem do Anglii w wieku 14 lat, skończyłem szkołe rolniczą i w wieku 20 lat dostałem kredyt na gospodarstwo po włożeniu Biznes planu do banku. Zajmuję się hodowlą krów mlecznych oraz uprawą zbóż. dla takiej małej ciekawostki mam dziewczynę angielkę o imieniu Amy(czyta się Ejmi) Witam was wszystkich! Quote
Robert ;-) Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 Witaj na forum;-)zapraszam do czynnego udziału w życiu forum;-) pozdrawiam;-) Quote
przemek2092 Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Witamy serdecznie jest nam niezmiernie miło że nasze forum czyta sie również w tak odległych krajach Quote
mora Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Witaj:)Miłego i owocnego korzystania z forum Ci życzę. Quote
Recommended Posts