Karol1996 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Witam. Jaki tur pasuje do ursusa C-362? Quote
Karol1996 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Może źle sformułowałem pytanie jaki tur (marka) polecacie do ursusa ? Quote
garzew Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Może źle sformułowałem pytanie jaki tur (marka) polecacie do ursusa ? Ale szukasz tura starego typu czy może np. tura typu krokodyl z ze sterowaniem przy pomocy 2-3 sekcyjnych rozdzielaczy? Quote
Karol1996 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Może źle sformułowałem pytanie jaki tur (marka) polecacie do ursusa ? Ale szukasz tura starego typu czy może np. tura typu krokodyl z ze sterowaniem przy pomocy 2-3 sekcyjnych rozdzielaczy? 2 sekcyjnego tylko szufla. Do c-362. Dopasuje sie każdy ważny jest producent Quote
Miki Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Najlepsze są ładowacz czołowe firmy quicke ale jakoś wątpie, że dopasujesz. Moim zdaniem nie ma co dopasowywać tylko kupić na wymiar bo każdy spaw czy odgięcie osłabia ramę co może doprowadzić do nieszczęścia. Kup gotowe mocowanie z pasującym ładowaczem. www.maszynyfabryczne.pl/maszyny-rolnicze/ladowacz-czolowy-tur-do-ursus-zetor-mf_p_152.htmlten porządnie wygląda i posiada samopoziomowanie. Quote
izydor6280 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 bierz hydrometal at5, chyba najlepsze obecnie ładowacze na te miśkiradziłbym 3 sekcje, niewiele dopłacisz a może się kiedyś przyda Quote
Recommended Posts