krzysiek Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Mam pytanie typu, czy ktoś z Was ma lub miał doczynienia z jakąkolwiek spółką zajmując się pozyskiwaniem dzierżaw gruntów pod budowę turbin wiatrowych? Quote
slawcik Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 ja kiedyś rozmawiałem z facetem w Niemczech który zajmował sie budowo takich pól wiatrowych.muszo być przeprowadzone badania czy w tym rejonie so prądy powietrzne Quote
krzysiek Posted March 12, 2009 Author Report Posted March 12, 2009 badania już so przeprowadzone maszt pomiarowy stoi i prądy powietżne są na moim polu problem w tym że ta firma która hce budować jast mało wiarygodna Quote
slawcik Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 ja już nie pamiętam z jakiej firmy był już ten gościu.ale mówił coś że so w jego firmie plany budowy tych wiatraków w polsce. Quote
krzysiek Posted March 12, 2009 Author Report Posted March 12, 2009 ta firma się nazywa wirgoenergia Quote
slawcik Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 wiesz że nie wiem.szukałem jego wizytówki ale nie mogie znaleźć. Quote
Recommended Posts