Kolega11 Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 Witam wszystkich otóż mam problem dzisiaj podczas koszenia trawy coś mi sie stało ze skrzynią cofałem do tyłu i puźniej chciałem włączyć jedynkę ale sie nie dało co to może być za przyczyna jak ktoś wie jak to zrobic prosze o informację dodam tylko że to jest ursus 2812 Quote
kubusjettaII Posted October 10, 2014 Report Posted October 10, 2014 może trochę więcej informacji? Zgrzytało, blokowało lub coś z takich rzeczy? Quote
Kolega11 Posted October 11, 2014 Author Report Posted October 11, 2014 Nie no własnie nic takiego nie było normalnie wszedł wsteczny ruszyłem a puźniej jak chciałem jedynkę włączyć to sie nie dało wogóle wajchą ruszyć w żadną stronę Quote
Kolega11 Posted October 13, 2014 Author Report Posted October 13, 2014 Nie no własnie nic takiego nie było normalnie wszedł wsteczny ruszyłem a puźniej jak chciałem jedynkę włączyć to sie nie dało wogóle wajchą ruszyć w żadną stronę A może ktoś wie jak ją można odblokowac Quote
Recommended Posts