Michałek Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Witam wszystkich na forum! Od kilku lat czytam forum i myślę że już dorosłem i jestem w stanie coś nagryzmolić. Szczęść Boże wszystkim!!! Quote
kubusjettaII Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Szczęść Boże Michałku... witaj na forum... Quote
JoTeS Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Również witam kolegę, Szczęść Boże. Quote
Robert ;-) Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Witaj na forum Michale;-) czekałes kilka lat? Ja się zarejestrowałem pierwszego dnia jak trafiłem na to forum.zapraszam do czynnego udziału w życiu forum. Pozdrawiam;-) Quote
Michałek Posted October 16, 2014 Author Report Posted October 16, 2014 Gdybym miał twoją wiedzę to zarejestrował bym się też pierszego dnia. Nawet to co napisałem o rozgraniczaniu - http://www.rolnik-forum.pl/Thread-jak-zakonczyc-sp%C3%B3r-o-granice-dzia%C5%82ki?action=lastpost musiałem dowiedzieć się od sąsiada (dziwak, ale wydaje mi się że dużo wie). I tak większość tematów muszę omijać bo nie mam wiedzy.Pozdrawiam wszystkich na forum! Quote
Robert ;-) Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Tak samo jak ja też omijam;-);-) Quote
Michałek Posted November 14, 2014 Author Report Posted November 14, 2014 Chyba zbyt mało tematów omijałem na Forum, a może wszystkie powinienem omijać? Winston Churchill gdy miał rację zawsze był w mniejszości. Ja jestem sam więc nie mam racji. Jednak pozostanę przy swoim poglądzie co do poznawania świata. Nawet gdybym chciał porzucić rozum i oprzeć się na tym co usłyszę, przeczytam lub doświadczę to i tak nie mogę tego zrobić. Jestem Homo Sapiens.Przepraszam wszystkich których moja obecność i działalność na Forum uraziła lub w jakikolwiek inny sposób dotknęła lub mogła urazić! Moderatorom dziękuję, że umożliwili mi umieścić mój ostatni wpis na Forum.Szczęść Boże wszystkim, a przede wszystkim tym którzy nie zgadzali się z moimi poglądami! Pozdrawiam! Quote
Gusiek Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 No i masz babo placek.Kto nie jest z nami jest przeciwko nam? Żeby się aż tak o kocie sprawy obrazić. No cóż. Szkoda. Darz bór Quote
VoYtek8 Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Szkoda. Pisałeś naprawdę sensowne posty, widać było że konkretną wiedzę posiadasz, nic fajnego że taki użytkownik opuszcza forum. Co do "kociego tematu" przez który zapewne zapadła ta decyzja, to uważam że miałeś 100% racji, poprałeś to logicznymi przykładami, inni mieli swoje racje, tak zawsze jest, trzeba się przyzwyczaić. Nie uważam jednak żeby to był aż tak ważny powód aby opuszczać forum. Cóż, Twój wybór, nasza strata. Pożegnać się umiałeś z klasą! Mam nadzieję że być może wrócisz. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts