Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Chyba zbyt mało tematów omijałem na Forum, a może wszystkie powinienem omijać? Winston Churchill gdy miał rację zawsze był w mniejszości. Ja jestem sam więc nie mam racji. Jednak pozostanę przy swoim poglądzie co do poznawania świata. Nawet gdybym chciał porzucić rozum i oprzeć się na tym co usłyszę, przeczytam lub doświadczę to i tak nie mogę tego zrobić. Jestem Homo Sapiens.

Przepraszam wszystkich których moja obecność i działalność na Forum uraziła lub w jakikolwiek inny sposób dotknęła lub mogła urazić! Moderatorom dziękuję, że umożliwili mi umieścić mój ostatni wpis na Forum.

Szczęść Boże wszystkim, a przede wszystkim tym którzy nie zgadzali się z moimi poglądami! Pozdrawiam!

Posted
Szkoda. Pisałeś naprawdę sensowne posty, widać było że konkretną wiedzę posiadasz, nic fajnego że taki użytkownik opuszcza forum. Co do "kociego tematu" przez który zapewne zapadła ta decyzja, to uważam że miałeś 100% racji, poprałeś to logicznymi przykładami, inni mieli swoje racje, tak zawsze jest, trzeba się przyzwyczaić. Nie uważam jednak żeby to był aż tak ważny powód aby opuszczać forum. Cóż, Twój wybór, nasza strata. Pożegnać się umiałeś z klasą! Mam nadzieję że być może wrócisz. ;) Pozdrawiam :)