Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Chciałbym się was zapytać czy w waszej okolicy jest dostępny jakiś przewoźnik zwierząt?

Jeśli tak to jakie ma stawki za jakie usługi (gdzie, skąd, ile zwierząt, w jakiej cenie itp)?

Czy waszym zdaniem jest zapotrzebowanie na solidnego ,,kuriera,, oraz tego typu usługi?

Jakie macie uwagi dotyczące wysyłek?

Jakiej obsługi klienta i opieki nad zwierzętami oczekujecie?

Czy podjęlibyście współpracę z prywatnym przewoźnikiem (brak działalności gospodarczej, faktur, rachunków oraz umów)?

Oraz inne uwagi dotyczące tego zagadnienia.

Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi i liczę na wasz udział w temacie.

Dodam tylko ze temat jest swego rodzaju badaniem rynku (za co z góry przepraszam jeśli uraziłem tym jakiegokolwiek hodowce)

• 1 month later...
Posted
Czy admini maja dostęp do adresów IP? Takie posty jak te wydaje mi sie ze pisze jedna osoba z dwóch nickow próbujac zrobic sobie reklamę :) coraz wiecej takich wątków w których ktos pisze jednego posta a druga osoba cos zachwala i koniec ich aktywności no forum :)
Posted

Oczywiście mamy możliwość wzglądu na adresy IP użytkowników jak i gości. Jeśli z jakiegoś adresu zalozone sa dwa konta i to zauważam to zazwyczaj banuje jedno. W tym przypadku posty: #1 i #3 nie mają tego samego adresu IP i nie wydaje mi się zeby autorzy mieli ze sobą coś wspólnego. Jednak rozumiem o jakim problemie piszesz i staram sie zapobiegac w miarę możliwości takiej reklamie "na dziko", jedynie w tym dziale tego nie robię, bo jest poświęcony ogloszeniom, no niech sie w nim ogłaszają. ;) Pozdrawiam :)