speedt Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 Witam.Chciałbym się was zapytać czy w waszej okolicy jest dostępny jakiś przewoźnik zwierząt? Jeśli tak to jakie ma stawki za jakie usługi (gdzie, skąd, ile zwierząt, w jakiej cenie itp)?Czy waszym zdaniem jest zapotrzebowanie na solidnego ,,kuriera,, oraz tego typu usługi?Jakie macie uwagi dotyczące wysyłek?Jakiej obsługi klienta i opieki nad zwierzętami oczekujecie?Czy podjęlibyście współpracę z prywatnym przewoźnikiem (brak działalności gospodarczej, faktur, rachunków oraz umów)?Oraz inne uwagi dotyczące tego zagadnienia. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi i liczę na wasz udział w temacie. Dodam tylko ze temat jest swego rodzaju badaniem rynku (za co z góry przepraszam jeśli uraziłem tym jakiegokolwiek hodowce) Quote
kubusjettaII Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 moim zdaniem marny sposób na biznes... rolnik nie ma pieniędzy i nie stać go na takie "taxi". Dziś każdy we własnym zakresie "ogarnia" środki transportu...ale to tylko moje skromne zdanie... Quote
mbu Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Jeśli szukasz dobrego transportu, to polecam firmę http://www.marathon-bus.pl/ oferują np transportową obsługę wesel i innych uroczystości, transport z lotniska, wycieczki turystyczne i inne Quote
damianus87 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Czy admini maja dostęp do adresów IP? Takie posty jak te wydaje mi sie ze pisze jedna osoba z dwóch nickow próbujac zrobic sobie reklamę coraz wiecej takich wątków w których ktos pisze jednego posta a druga osoba cos zachwala i koniec ich aktywności no forum Quote
VoYtek8 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Oczywiście mamy możliwość wzglądu na adresy IP użytkowników jak i gości. Jeśli z jakiegoś adresu zalozone sa dwa konta i to zauważam to zazwyczaj banuje jedno. W tym przypadku posty: #1 i #3 nie mają tego samego adresu IP i nie wydaje mi się zeby autorzy mieli ze sobą coś wspólnego. Jednak rozumiem o jakim problemie piszesz i staram sie zapobiegac w miarę możliwości takiej reklamie "na dziko", jedynie w tym dziale tego nie robię, bo jest poświęcony ogloszeniom, no niech sie w nim ogłaszają. Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 też odnoszę takie wrażenie ostatnio ale niestety te są napisane z dwóch różnych... Quote
damianus87 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Ok ok, dobrze ze rozumiecie o co mi chodzi Quote
Recommended Posts