pablos Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Witam , dzisiaj kupiłem większą ilość paliwa jednak jest to paliwo tzw letnie i teraz pytanie , jeżeli dodam do niego specyfiku którymożna nabyć będzie miało miało właściwości oleju tzw zimowego Quote
massay1 Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Trudno powiedzieć jednoznacznie ale ja zawsze gromadzę paliwo na zimę do odśnieżania. Doleje lub nie zależy jak mi się przypomni i ruski jeszcze nie stanął. Tyle że tam powrót paliwa z pompy nie idzie do baku tylko do filtra paliwa i szybko się rozgrzewa. To pewnie tego zasługa. Quote
kubusjettaII Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 tak czy inaczej dodatek nie powinien zaszkodzić, a pomóc może w wytrącaniu parafiny... Quote
massay1 Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 He he może nie pomóc ale zapobiec. Quote
kubusjettaII Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 He he może nie pomóc ale zapobiec. zgadza się, może zapobiec... kwestia sformułowania...ale rzeczywiście po polskiemu to ma za zadanie zapobiegać a nie pomagać... Quote
Recommended Posts