pawelxy1 Posted August 3, 2015 Author Report Posted August 3, 2015 nie będzie mnie tutaj jakiś czas. Jadę na praktykę płatną do gospodarstwa, zarobićPozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 To pracuj kolego obyś jak nnajwięcej zarobił;-) jak wrócisz to zajrzyj na forum i pochwal się co kupiłeś itp itd;-);-) Quote
pawelxy1 Posted August 3, 2015 Author Report Posted August 3, 2015 okej w środę rankiem jadę obejrzeć gospodarstwo i zapewne zostanę i to już w środę pracę zacznęJest zakwaterowanie i wyżywienie:)Także nie ma problemu:)Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted August 5, 2015 Author Report Posted August 5, 2015 No i gospodarz w ostatniej chwili zmienił zdanie że już nikogo nie potrzebuje, a miałem spakowaną torbę.Są niektórzy dziwni. Ale nie poddaje się szukam pracy w gospodarstwie. Już kilka się odezwało.Wczoraj miałem żniwa u siebie. Ziarno zebraliśmy słomę jeszcze nie.Kombajn co chwilę się psuł To pasek to zapowietrzał się. Quote
adam1208 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 A co z robotą gdzie pracowałeś wcześniej ?Miałeś prace pod nosem to się trzeba było jej trzymać, a nie będziesz jeździł po gospodarstwach, po za domem cały czas i w ogóle. Quote
pawelxy1 Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Zwolnienia etatów i nie wprawiłem się i zwolnili mnie. Quote
Recommended Posts