ziemekhej Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Witam wszystkich Mam pytanie sortownik podrzutowy do ziemniakow czy to zdaje egzamin Moze ktos pracuje na takim PROSZE O OPINIE Quote
rolnik1500 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Oczywiście że zdaje egzamin, jak kazdy sortownik, te akurat mają średnia wydajnośc z tego co wiem mak 2 tony na godzinę. Dodatkowo można ręcznie przebierać jakieś uszkodzone sztuki itp. Zważając, że w naszych gospodarstwach duzo używa się sortownika bębnowego ręcznego to sortownik podrzutowy to jest 2 generacje do przodu. Quote
ziemekhej Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Oczywiście że zdaje egzamin' date=' jak kazdy sortownik, te akurat mają średnia wydajnośc z tego co wiem mak 2 tony na godzinę. Dodatkowo można ręcznie przebierać jakieś uszkodzone sztuki itp. Zważając, że w naszych gospodarstwach duzo używa się sortownika bębnowego ręcznego to sortownik podrzutowy to jest 2 generacje do przodu. [/quote'] Quote
ziemekhej Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 No tak ale w porownaniu do recznego bebnowego a mi chodzi porownanie z Puckiem lub Amazone gdzies czytalem ze podrzutowy to nawet 5 ton na godzine przerobi Quote
Recommended Posts