robson Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Witam, zastanawiam się nad kupnem wozu paszowego i szukam opinii osób, które posiadają taki sprzęt u siebie w gospodarstwie. W internecie jest sporo filmów, pokazujących paszowozy podczas pracy, nawet tu na forum widziałem SEKO w akcji. Co sądzicie o tych paszowozach? Posiada ktoś wóz marki SEKO?? Quote
íktorn Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Muj sąsiad,posiada w miarę dobry trochę długo miesza podług mojego paszowowozu jaMam wały tnące leżące w kvernlandzie Traup. Wypadają one trochę lepiej od noży stojacych Quote
perkozparts Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Seko produkuje dość szeroką gamę wozów paszowych, wśród których są pionowe i poziome. Jeśli chcesz więcej info o Seko to na stronie http://paszowozy.com znajdziesz szczegóły. Quote
robson Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 Dzięki, tam już też byłem. Szukam opinii osób, które mają już taki paszowóz. Quote
Recommended Posts