Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wstawienie mapy na forum - czy to możliwe?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stiven1983

Stiven1983

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 16 listopad 2014 - 20:52

Mam pytanie czy nie dało by się na forum wstawić mapy Google aby każdy kto chce mógł wstawić swoją lokalizacje??
  • 0

#2 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 16 listopad 2014 - 21:02

Ja nie mam pojęcia czy jest taka możliwość, musisz poczekać aż wypowie się któryś z Adminów. Ciekawi mnie tylko co po to komu? Przecież każdy w profilu wpisane jest województwo z którego pochodzi dany użytkownik. Czy to nie wystarczy? Pozdrawiam :)
  • 0

#3 Stiven1983

Stiven1983

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 16 listopad 2014 - 21:42

Możliwość na pewno jest. Spotkałem się już z taką mapą fajna sprawa. Chciałem poznać opinie innych użytkowników ponieważ patrząc pod kontem województwa lokalizacja jest bardzo "dokładna".
  • 0

#4 Gusiek

Gusiek

baba mazurska

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 144 postów

Napisano 16 listopad 2014 - 21:49

Czy to nie wystarczy? Pozdrawiam :)

Niezbyt wygodne, bo trzeba szperać w profilu. A mapa to fajny gadżet, może nie niezbędny, ale sympatyczny :)

• 0

#5 Stiven1983

Stiven1983

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 07 grudzień 2014 - 14:22

Chodziło mi o coś takiego mniej więcej. Mapka plus chmurki z miejscem zamieszkania użytkownika.;)

Dołączona grafika
  • 0

#6 Robert ;-)

Robert ;-)

Duży Robert;-)

• Super Moderator
  • 8014 postów

Napisano 07 grudzień 2014 - 14:34

Ja nie wiem po co tak się odkrywać? Nie wystarczy z jakiego województwa ktoś jest, zawsze bliższej znajomej czy znajomemu można podać bliższe dane osobowe?
  • 0

#7 wiejskieżycie

wiejskieżycie

V.I.P

• Użytkownik
  • 2290 postów

Napisano 07 grudzień 2014 - 19:42

Jeśli kiedyś odpowiednie organy z forum wezmą pod głębszą rozwagę propozycję założenia mapki z lokalizacją użytkowników, to mam tylko nadzieję, że wcześniej zostanie przeprowadzona jakaś ankieta, która w okresie choćby tygodnia z prostych odpowiedzi "tak/nie " zgodnie z większością pozwoli podjąć decyzję.
Jeśli o mnie chodzi wypowiem się na "nie". Ewentualnie jeśli propozycja przejdzie, chciałbym aby każdy indywidualnie wyraził ponad to chęć czy chce czy nie chce, aby jego lokalizacja została na takiej mapce zaznaczona chmurką czy czymkolwiek innym. Jeśli ktoś nie będzie chciał, po prostu na tej mapce się nie znajdzie.
Pozdrawiam.
  • 0

#8 kubusjettaII

kubusjettaII

moderator forum

• Super Moderator
  • 1627 postów

Napisano 07 grudzień 2014 - 22:22

ja osobiście nie mam nic przeciw ale nie szczególnie się przy tym upieram. Uważam że nikt nikogo do niczego nie zmusza i nie każe się "odkrywać", ale jeśli ktoś nie jest "bajkopisarzem" na forum to pewnie nie ma nic do ukrycia...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych