Stiven1983 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Mam pytanie czy nie dało by się na forum wstawić mapy Google aby każdy kto chce mógł wstawić swoją lokalizacje?? Quote
VoYtek8 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ja nie mam pojęcia czy jest taka możliwość, musisz poczekać aż wypowie się któryś z Adminów. Ciekawi mnie tylko co po to komu? Przecież każdy w profilu wpisane jest województwo z którego pochodzi dany użytkownik. Czy to nie wystarczy? Pozdrawiam Quote
Stiven1983 Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Możliwość na pewno jest. Spotkałem się już z taką mapą fajna sprawa. Chciałem poznać opinie innych użytkowników ponieważ patrząc pod kontem województwa lokalizacja jest bardzo "dokładna". Quote
Gusiek Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Czy to nie wystarczy? Pozdrawiam Niezbyt wygodne, bo trzeba szperać w profilu. A mapa to fajny gadżet, może nie niezbędny, ale sympatyczny Quote
Stiven1983 Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Chodziło mi o coś takiego mniej więcej. Mapka plus chmurki z miejscem zamieszkania użytkownika. http://images69.fotosik.pl/433/ccaeda2a55293bbfm.jpg Quote
Robert ;-) Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ja nie wiem po co tak się odkrywać? Nie wystarczy z jakiego województwa ktoś jest, zawsze bliższej znajomej czy znajomemu można podać bliższe dane osobowe? Quote
wiejskieżycie Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Jeśli kiedyś odpowiednie organy z forum wezmą pod głębszą rozwagę propozycję założenia mapki z lokalizacją użytkowników, to mam tylko nadzieję, że wcześniej zostanie przeprowadzona jakaś ankieta, która w okresie choćby tygodnia z prostych odpowiedzi "tak/nie " zgodnie z większością pozwoli podjąć decyzję. Jeśli o mnie chodzi wypowiem się na "nie". Ewentualnie jeśli propozycja przejdzie, chciałbym aby każdy indywidualnie wyraził ponad to chęć czy chce czy nie chce, aby jego lokalizacja została na takiej mapce zaznaczona chmurką czy czymkolwiek innym. Jeśli ktoś nie będzie chciał, po prostu na tej mapce się nie znajdzie. Pozdrawiam. Quote
kubusjettaII Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ja osobiście nie mam nic przeciw ale nie szczególnie się przy tym upieram. Uważam że nikt nikogo do niczego nie zmusza i nie każe się "odkrywać", ale jeśli ktoś nie jest "bajkopisarzem" na forum to pewnie nie ma nic do ukrycia... Quote
Recommended Posts