ka29 Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Witam, jeśli chcesz zmienić wygląd auta, zmienić kolor auta, okleić samochód lub dodać na nim reklamę, to polecam dobrą firmę w Krakowiehttp://www.autofoliastudio.comoferują oklejanie samochodów, oklejanie witryn, naklejki magnetyczne, renowację lakieru, oklejanie tuningowe, profesjonalne i kreatywne projekty. Quote
harmidon Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Jeśli ktoś chciałby naklejki na samochód wykonanie profesjonalnie i w krótkim czasie to zapraszam tutaj -> naklejki na samochód Quote
Mateusz.Kowalik Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Gdy założyłem firmę to szukałem sposobu na skuteczną reklamę i wpadłem na pomysł z naklejkami. To naprawdę fajna i nietypowa reklama i nie kosztuje dużo gdy zamówimy je w drukarni.Popularne są naklejki pod szybe ale ta firma oferuję też naklejki reklamowe, informacyjne czy magnetyczne.Można zdecydować gdzie znajdzie się taka reklama np. na maszynach rolniczych, na samochodzie. Fajna sprawa. Quote
Mateusz.Kowalik Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Gdy założyłem firmę to szukałem sposobu na skuteczną reklamę i wpadłem na pomysł z naklejkami. To naprawdę fajna i nietypowa reklama i nie kosztuje dużo gdy zamówimy je w drukarni. Popularne są naklejki na lub pod szybę, ale ta firma oferuję też naklejki reklamowe, informacyjne czy magnetyczne. Można zdecydować gdzie znajdzie się taka reklama np. na maszynach rolniczych, na samochodzie. Fajna sprawa, warto zobaczyć https://www.sangraf.com/naklejki-na-lub-pod-szybe. Quote
MarcinKrzyszczak Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 Odświeżając troche wątek i nie spamując nowym wątkiem, mogę podpowiedzieć dla osób, które maja swoją firmę i nie radzą sobie z księgowością, pomoc ze strony biura rachunkowego z lublina zawsze o wiele lepiej jest pozostawić wszystko osobom doświadczonym w tym temacie Quote
patrykzduniak90 Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Moim zdaniem każda reklama jest w stanie wiele dać. To tak jak fryzjer wrocław jesli na początku nie zainwestujesz to raczej nie spodziewaj sie że ktoś będzie zainteresowany. Prawda jest taka, że inwestowanie w reklame to podstawa. Quote
Recommended Posts