Jump to content

Recommended Posts

• 7 months later...
  • 1 month later...
Posted
Miaĺem rózne polskie na międzynarodówke , we francji jak nie kopniesz blachą w krawężnik to cie na firme nie wpuszczą :) Wszystkie są dobre, a kilka par straciĺem bo na noc wystawiałem na parkingu pod auto by sie wietrzyĺ i ktoś mi je zabierał wrrrr.
  • 2 years later...
Posted

Sam też jeżdziłem na bosaka bo w kabinie mieszkasz to i czysto a zarazem wygodnie bo syf się tak nie roznosi.a i noga się nie poci.

No fakt, jazda na bosaka w kabinie ma swoje plusy, szczególnie jeśli lubisz komfort i nie musisz się martwić o brud. No i na pewno stopa się nie poci! Ale trzeba też pamiętać, że obuwie ochronne BHP może dać nam większe bezpieczeństwo na wypadek jakichś niespodziewanych sytuacji na polu. Wybór zależy od naszych preferencji i tego, co jest dla nas ważne. Jeśli ktoś jednak potrzebuje takiego obuwia ochronnego, to polecam sprawdzić ofertę skleputam mają sporo opcji do wyboru.

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Zależy jaka praca .

I jakiego typu buty lubimy ;)

Czasami warto jest zamówić sobie kilka par, pomierzyć w domu na spokojnie oraz zdecydować się na te,  w ktorych czujemy się najlepiej.

Jeśli szukalibyście dobrej hurtowni z odzieżą ochronną oraz roboczą polecam to miejsce:

Mają tam spory wybór.