Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam mam zamiar kupić 4 ciągnik jak narazie mam 3 i mam taką propozycje sprzedać 60 i kupić deutza 6806 deutz kosztuje 13 tys tylko mam na oku ziemie i nwm co mam zrobić poradzcie mi cos . I moje pytanie brzmi ile dostane za 60 jest to rocznik 75 3 właściciel 4 lata temu kapitalny remont cisnienie 4.3 atm nic nie cieknie ok 4000 mth niestety nie mam możliwości dodać zdj kolor pomarańczowy wszystkie szyby bardzo ładny

Posted
Prawda jest taka że sam powienieneś wycenić ten ciągnik, bo tylko Ty na nim pracujesz i Ty wiesz co masz. Piszę to po raz kolejny, bo robię to przy każdym poście z prośbą o wycenę jakiejś maszyny. Rady co do ceny które tutaj dostajesz to takie strzały w ciemno, bo nikt tego ciągnika nie zna, ani go nawet nie widział. Przejrzyj sobie na portalach ogłoszeniowych typu allegro, otomoto olx itd. oferty z Ursusami C360, porównaj do nich swoją maszynę i będziesz miał gotową wycenę. Rozbieżność jest spora, bo ten ciągnik w stanie zazwyczaj opłakanym da się kupić za 5 tysięcy, a igły stoją po 20tyś. Jest ich wszędzie od cholery dużo, dlatego łatwo jest porównywać. Chyba największą wadą są opony, przednie możesz wymienić to zawsze lepiej będzie wyglądać i to że jesteś już 3 właścicielem. Jak ten ciągnik rzeczywiście jest po remoncie, nic nie cieknie i wszystko działa jak należy, a przy okazji wygląda estetycznie to za ok. 13tyś. Jak konkrety kupiec się zainteresuje to sprzedasz bez problemów. Masz tutaj sprzęt podobny do Twojego: http://allegro.pl/ciagnik-ursus-c360-355-1973-i4813710418.html tyle że 2 lata starszy i z wyglądu idealny. Pozdrawiam :)