Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szanowni Państwo,

zbliża się sezon obowiązkowych ubezpieczeń rolnych.

Chciałabym zaproponować Państwu profesjonalną obsługę ubezpieczeń rolnych, komunikacyjnych, a także NNW!

Przykładowa składka 271 zł przy płatności jednorazowej za:

OC rolnika -10 ha

Obowiązkowe OC budynków:

Budynek mieszkalny (konstrukcja niepalna), 200 mkw., suma ubezpieczenia 211.800 zł

Budynek gospodarczy (konstrukcja palna), 50 mkw., suma ubezpieczenia 24.700 zł

Budynek inwentarski (konstrukcja niepalna), 50 mkw., suma ubezpieczenia 31.700 zł

Ponadto, jeżeli składka za ubezpieczenie obowiązkowe wyniesie nie mniej niż 200 zł, mam Państwu do zaoferowania ubezpieczenie od Następstw Nieszczęśliwych Wypadków już od 15 zł na ROK!!!

Serdecznie zapraszam!

Wszystkie formalności możemy załatwić telefonicznie oraz mailowo :)

• 7 months later...
Posted

Ja nie ubezpieczałem, ale dowiedziałem się że u mnie w gminie można składać wnioski o odszkodowania z powodu suszy. Nie wiem tylko czy wchodzą w grę całkowite szkody czy można będzie coś dostać za mniejsze plony ale znając życie nie będzie można...

Posted

ja chyba wszystko przeczytałem na ten temat, między innymi żądają mapek z geodezji, a ja mam ponad 50 działek......

Piszą o tych podstawach ubezpieczeń, jeśli ktoś nie był ubezpieczony albo ma inne dochody prócz upraw to nie dostanie nic.

Dlatego pytam kto ubezpieczał się od suszy bo w tym roku od tego zdażenia nie było można się ubezpieczyć, ale piszą, że jeśli ktoś ma ubezp. od jednego z ryzyk to za suszę dostanie odszkod. Najśmieszniejsze jest ubezpieczenie kukurydzy od pożaru oczywiście w polu a nie suszarni....