GrzegorzDiesel Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 WWW.SERWISDIESLA.PL Regeneracja pomp wtryskowych : rzędowych, rotacyjnych sekcyjnych, ciśnieniowych, wtryskiwaczy wszystkich typów itd... Zapraszam na stronę www.serwisdiesla.pl / dla forumowiczów naprawy wysyłkowe RABATEM. TEL. 797410704 Quote
cron_x Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Witam jaki bylby koszt regeneracji pompy wtryskowej od ursusa 4011 Quote
GrzegorzDiesel Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Witam jaki bylby koszt regeneracji pompy wtryskowej od ursusa 4011 Koszt zalezny jest od uszkodzeń, jaki problem jest z pompa? Ciężki rozruch?nierówna praca? Wycieki? Brak mocy? Quote
cron_x Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Brak mocy i zamiast oleju mam rope w niej Quote
Robert ;-) Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Sekcję puściły a tak poza nawiasem to regeneracja powinna obejmować całą pompe a nie tylko elementy które odpowiadają za daną usterkę, i cena powinna być określona z góry za całą naprawę,do tego pytanie czy dostaje się swoją pompe czy inną? Quote
massay1 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Grzegorz do pompy wtryskowej mtz-ta jest możliwość dokupienia korektora ciśnieniowego jaki jest montowany w mtz-ts czyli z turbina. Potrzebna jest jeszcze dźwignia główna w regulatorze obrotów która jest dłuższa by mógł nią sterować korektor. Moje pytanie czy da się ją kupić lub wydłużyć starą np. przez nadspawanie? Nie wiem jaki to materiał. Quote
GrzegorzDiesel Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Cron_x koszt kompletnej regeneracji pompy w na oryginalnych podzespołach to ok. 1000 zł brutto. Quote
Recommended Posts