adamoo26 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Ale po co ją obrazować?? Jaki koń jest każdy widzi. Ja twierdzę' date=' że nie jest winna rzeczywistość i czasy obecnym trudnościom z znalezieniu partner/partnerki, od nas to zależy, bo czasów nie zmienimy, a siebie owszem. Trzeba działać i myśleć pozytywnie, a nie rozwodzić się nad nad pierdołami, na które nie mamy wpływu.[/quote'] Nikt do końca nie jest pewny drugiej osoby, a przede wszystkim w dzisiejszym świecie. Jest taka granica dobrego smaku, że mamy mnóstwo wątpliwości. Chodziło mi jednak o coś innego. Ty mówisz, że nie mamy wpływu na to wszystko, a ja Tobie powiem , że mamy, ale jesteśmy ludźmi, którzy kierują się bodźcem. Szybko wkraczamy w nowy związek, nie znając się. Powiesz zaiste, że tak też można kogoś poznać, a ja powiem, że z tej nie wiedzy później się rozstajemy, bo coś nam nie pasuje w danej osobie.Rafaello ma racją denerwujesz się, bo chcesz pokazać, że masz rację, Twoje widocznie różowe okulary przysłaniają Ci zdrowy obraz świata.
dominika1989 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Po prostu mam inne spojrzenie, najprawdopodobniej z racji posiadania innej płci, proszę mi tu nie insynuować nerwów lub chorgo obrazu, bo coś co dla mnie jest normą dla Ciebie nie musi być i to jest indywidualność, którą każd posiada.
adamoo26 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Po prostu mam inne spojrzenie' date=' najprawdopodobniej z racji posiadania innej płci, proszę mi tu nie insynuować nerwów lub chorgo obrazu, bo coś co dla mnie jest normą dla Ciebie nie musi być i to jest indywidualność, którą każd posiada.[/quote'] Dominiko zobaczymy jak będziesz pisała, kiedy spotka Cie coś przykrego w życiu, bo jak narazie to z tego co piszesz nie przeżyłaś zbyt wiele w relacji damsko-męskiej:)Każdy ma swój pogląd- to jest fakt;) ale poglądy sie zmieniają, kiedyś miałem taki jak Ty, ale zmieniłem zdanie po tym co widziałem:)
dominika1989 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 rozwódką nie jestem, samotną matką też nie, wdową tym bardziej więc nic przykrego mnie nie spotkało. I tego się trzymam. Bo to ze parę razy ktoś chciał zabawić się moimi uczuciami nie zmieniu mojego poglądu na ludzi i nie zacznę nagle uważać, że cały męski ród jest taki sam, zły i niedobry.
Goska93 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Adamoo26 przyznałeś kiedyś, że ktoś inny ma rację ? albo przyznałeś się kiedyś do błędu? bo wydajesz się człowiekiem bardzo pewnym siebie i wszystko wiedzącym Ty wszystko juz przeżyłeś, i dobre i złe i masz mega doświadczenie a pewnie mało przeżyłeś a tylko Ci się wydaje... i jesteś tu przedstawicielem wszystkich mężczyzn bo piszesz jak im się podoba Dominiko, nie ma co dyskutować bo i tak napiszą dużo a połowę nawet nie wiedzą o czym kolega może powinien psychologiem społecznym zostać nie rolnikiem
adamoo26 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Adamoo26 przyznałeś kiedyś' date=' że ktoś inny ma rację ? albo przyznałeś się kiedyś do błędu? bo wydajesz się człowiekiem bardzo pewnym siebie i wszystko wiedzącym Ty wszystko juz przeżyłeś, i dobre i złe i masz mega doświadczenie a pewnie mało przeżyłeś a tylko Ci się wydaje... i jesteś tu przedstawicielem wszystkich mężczyzn bo piszesz jak im się podoba Dominiko, nie ma co dyskutować bo i tak napiszą dużo a połowę nawet nie wiedzą o czym kolega może powinien psychologiem społecznym zostać nie rolnikiem [/quote'] Gosiu, czy trzeba przeżyć coś ażeby dojść do właściwych w życiu wniosków? I któż Ci powiedział, ze jestem rolnikiem:) tutaj akurat nie trafiłaśPo prosty nie możesz zrozumieć, ze ktoś moze mieć bardzo rażąca opinie o Was kobietach, bo tak sie zachowujecie.Poza tym każdy będzie bronił siebie:)
Goska93 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Zeby mówić o czymś i wydawać jakieś opinie to trzeba jednak coś przeżyć człowieku! chyba, że jesteś dzieckiem .. A ty nie możesz zrozumieć, że ktoś może mieć rażące opinie o Was męźczyznach, bo tak się zachowujecie.. Brak słow
adamoo26 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Zeby mówić o czymś i wydawać jakieś opinie to trzeba jednak coś przeżyć człowieku! chyba' date=' że jesteś dzieckiem .. A ty nie możesz zrozumieć, że ktoś może mieć rażące opinie o Was męźczyznach, bo tak się zachowujecie.. Brak słow[/quote'] Nie kąsaj dziewczyno... A co do mężczyzn to jakie kobiety takie opinie:) tak samo z mężczyznami:) wszystko ma dwa końce:) prawda jest taka, ze Wy zawsze będziecie na Nas patrzeć pod katem posiadania, a My pod katem kochania:) dlatego mamy tutaj wiele nieporozumień a jeżeli nie rozumiesz, ze swiat nie jest taki jak sobie kolorujesz wieczorami kredkami to sie nie udzielaj w ogóle:) ja mam prawo miec swoje zdanie, a Ty swoje:) tylko ze Ty sie od razu wkurzysz, a mi to przechodzi obok:) pozdrawiam
Goska93 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Ta jasne wy pod kątem kochania, jesteś śmieszny.. wszyscy wiedzą, że pierwszą rzeczą na którą zwraca się uwage jest wygląd. Ty sobie kolorujesz bo myslisz, że o wszystkim masz właściwe zdanie i jest najmądrzejszy... może ktoś kiedyś wyprowadzi Cię z tego błedu..
adamoo26 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Jakie ja mam zdanie zostaw mi:) moze Ciebie nikt nie chce, bo uważasz ze jestes Ty i nikt inny:) czyli teraz wiem skąd w Tobie ta złość, z tym wyglądem sama sie zdradzilas...pozdrawiam
Goska93 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Pogrążasz się.. brak słów..a kurde znowu wdałam się w dyskusje bez sensu, przepraszam serdecznie
dominika1989 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Kurczę, wiecie co? Był fajny temat, z humorem a robi się jatka, bo przyszedł ktoś kto wszystkie kobiety nie wiedzieć czemu wrzuca do jednego wora, wszędzie ma słuszność i rozgryza ludzi psychologicznie po kilku postach. Albo się uspokójmy i zakończmy tę wojnę nerwów i swoich racji i spróbujmy odbudować atmosferę albo niech admin zamknie ten wątek, bo to nie ma sensu. Marcin, przepraszam, że wzięłam udział w zaśmiecaniu Ci wątku ale intencje były inne.
Robert ;-) Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Popieram Dominike w 200% kiedyś był podobny wątek i został zamknięty z podobnych powodów.pozdrawiam i zapraszam do miłego spędzania czasu na forum;-) a nie na kłótniach które do niczego pozytywnego nie prowadzą.
rafaello3 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Dominiko to co teraz proponujesz teraz ,,,flaszkę na zgodę z Adamem ?
dominika1989 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Flaszki na zgode nie odmawiam a im w większym gronie tym lepiej.
ania1983 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 hihi, telenowela no to pogodzimy Panie i Panów wygląd jest bardzo ważny zarówno dla kobiety jak i dla mężczyzny. na szczęście ludzie mają inne gusta. jednemu spodoba się Małgosia bo ma blond włosy, a innemu z tego właśnie powodu się nie spodoba. jeden lubi jak Krysia będzie miała pełną pupę i piersi, a inny wręcz przeciwnie, woli tzw. wieszak na ubrania.i tak samo w odwrotną stronę. nie każda laska leci na waszą kasę. są takie co to na ładny samochód polecą, a są takie co mają gdzieś to co facet ma na zewnątrz i w portfelu, ale ważne jest to co ma w sobie i to co tak naprawdę może nam kobietom zaoferować w życiu. a kasa raz jest raz jej nie ma...ot i wszystko.no i o co było się kłócić jak to takie proste? a samotni nadal szukają swojej drugiej połówki, bo zamiast rozmawiać to Wy tu jakieś histerie i durne przepychanki uprawiacie. pozdrawiam
rafaello3 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 To w takim razie jest rozejm o ile Adam też jest tego zdania między wami .Wiadomo każdy ma swoje zdanie i lepiej ,żeby tak zostało .Wiadomo blondynki są oki ,ale ja wolę dziewczyny szatynki,brunetki ewentualnie ciemny blond :-DJa też mogę się dołożyć z flaszką czegoś mocniejszego na rozgrzewkę :-)
rafaello3 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 A co tam ja sam postawię litra :-) wypada opić ten Nowy Rok :-D
JoTeS Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Czyli część forumowiczów się upije, a Autor wątku dalej bez kandydatki...
rafaello3 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Kolega może wypić za to ,że spotka w przyszłości tą wymarzoną kandydatkę :-)
marcin8888 Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 widzę od kiedy pojawił się Adamoo to zrobiło się gorąco a było miło
Recommended Posts