Jump to content

Recommended Posts

Posted

widzę od kiedy pojawił się Adamoo to zrobiło się gorąco :D a było miło :D

Chciałeś żony to będziesz miał' date=' ale Dominikę i Gośkę omijaj szerokim łukiem, bo jak widać to tylko alkoholizm w głowie :D :)

Chyba, że Ty też lubisz to polecam:D

[hr']

To w takim razie jest rozejm o ile Adam też jest tego zdania między wami .Wiadomo każdy ma swoje zdanie i lepiej ' date='żeby tak zostało .Wiadomo blondynki są oki ,ale ja wolę dziewczyny szatynki,brunetki ewentualnie ciemny blond :-D[hr']

Ja też mogę się dołożyć z flaszką czegoś mocniejszego na rozgrzewkę :-)

Rafał żadnego rozejmu nie będzie:) to po primo, sekundo ja nie piję alkoholu, bo to zguba ludzkości:) Każdy ma swoje zdanie i ja nie będę go zmieniał, bo dwóm kobietom się to nie podoba ze względu na urażone damskie ego:)

Pozdrawiam Ciebie:)

Posted
Adamoo , ja nie oceniam czy ktors stoi pod sklepem czy z szafki wyspuja mu się butelki z wodka , czesto kobiety pchaja sie do domow w ktorych jest alkohol, bo np chlopak jest przystojny a nie patrzą czy inteligentny, i potem narzekają że nie ma meza w domu bo pod sklepem a gdzie mialaś kobieto rozum zanim poszlas z nim do łóżka ? przykre ale prawdziwe
Posted

Adamoo ' date=' ja nie oceniam czy ktors stoi pod sklepem czy z szafki wyspuja mu się butelki z wodka , czesto kobiety pchaja sie do domow w ktorych jest alkohol, bo np chlopak jest przystojny a nie patrzą czy inteligentny, i potem narzekają że nie ma meza w domu bo pod sklepem a gdzie mialaś kobieto rozum zanim poszlas z nim do łóżka ? przykre ale prawdziwe

[/quote']

Bo kobiety to trudny gatunek zawsze wybiorą jakiegoś łysego dresa, albo takiego co wali w buzię za darmo. Nie wspomnę o alkoholu czy innych patologii, niestety ale kobiety są sobie winne. Napawa mnie jedna myśl, my ludzie (wszyscy, żeby nie było) lubimy wdawać się w porąbane układy. Lubimy to co zakazane ( czyjeś żony tudzież mężów), bo to co zakazane smakuje najlepiej, prawda?

Posted

prawda Adamoo , mężczyźni często lubią zdradzac kobiety np z prostytutką, i potem jest wielki żal,

ale taki facet to hu, ale kobiety lubia widac takich a pożądni są wolni i na nich drogie Panie nie zwracacie uwagi , ogarnijcie się troche bo zostaniecie w czarnej du na koniec i bedzie wielki placz

Posted

Tak. Wyłącznie alkoholizm i bezeceństwa. Kłótnie i utyskiwania. :) istotnie wyłącznie szaleniec sie na nas pokusi :)

Tym właśnie podkreśliłaś siebie w jednym prostym zdaniu " trudna z Ciebie kobieta" :) ale szalony rolnik Ciebie złapie i zobaczysz:)

powodzenia:)

prawda Adamoo ' date=' mężczyźni często lubią zdradzac kobiety np z prostytutką, i potem jest wielki żal,

ale taki facet to hu, ale kobiety lubia widac takich a pożądni są wolni i na nich drogie Panie nie zwracacie uwagi , ogarnijcie się troche bo zostaniecie w czarnej du na koniec i bedzie wielki placz

[/quote']

Kobieta zawsze znajdzie sobie kogoś, kogokolwiek nawet ażeby nie być sama. Facet natomiast będzie szukał kogoś by zaliczyć, bo to mu starczy. Mnie zastanawia skąd biorą się zdrady, rozwody i te wszystkie patologię?...

Posted

Adamoo, nie kazdemu wystracza tylko przelecenie panny, niektorzy maja tez uczucia ktorymi pokazują jak kochaja swoją kobiete, ale to sa wyjątki i oni są sami a te skur. mają rodziny i mają w d wszystko

Posted

Adamoo' date=' nie kazdemu wystracza tylko przelecenie panny, niektorzy maja tez uczucia ktorymi pokazują jak kochaja swoją kobiete, ale to sa wyjątki i oni są sami a te skur. mają rodziny i mają w d wszystko

[/quote']

Oczywiście wyjątki są, ale rzadko się zdarzają:)Zgadzam się, że zawsze ten co jest największym kłamcą ma kobietę, a wartościowy człowiek wciąż sam...

Posted

To nie jest tak, że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny. Dlatego wielu z nich ma nawet rzeczowe kobiety, które niby nie wiedzieć czemu z nimi są, a właśnie temu, że dały sie omotać, zakochały się i tak to się dzieje.

Posted

To nie jest tak' date=' że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny. Dlatego wielu z nich ma nawet rzeczowe kobiety, które niby nie wiedzieć czemu z nimi są, a właśnie temu, że dały sie omotać, zakochały się i tak to się dzieje.

[/quote']

Bardzo źle się dzieje w tym temacie, bo potem jest płacz i lament.

Taka prawda niestety.

Posted

Dominiko teraz normalnie nie wiem co mam zrobić po tym co napisałaś ,a napisałaś ,że kobiety wolą kłamców i to takich co kłamią bez mrugnięcia okiem i są pewni tego .To ja wolę być sam jak się ujadać z taką patologią ,czy gipsem ,jak to było wcześniej napisane .

A jeszcze jedno ja jestem nie pijący alkoholu tak dla uzupełnienia to piszę i na sylwku ,co piję to tylko soki :-D

Posted

Gdzie napisałam, że wolą? Napisałam, że faceci typu patologia są pewniejsi siebie i to ułatwia im poderwanie kobiety, rozkochanie w sobie, a nie że kobieta specjalnie kogoś takiego woli!

Taki koles się nie szczypie, jak mu się kobieta spodoba to tyle ją podrywa i uwodzi aż dopnie swego, kobieta poniekąd pada ofiarą jego sztuczek, żadna z nas nie jest na tyle głupia, żeby preferować faceta, który będzie ją bił i nie szanował...

Posted
Ręce i nie tylko ręce opadają po tym co czytam. Jakoś mi nie imponuje najczęściej pijany dres i na pewno nie jest pewien siebie i nie ma rzeczowej kobiety bo rzeczowe kobiety mają na tyle rozumku w główce, że się szanują i z dresami się nie zadają.
Posted

To nie jest tak, że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny

W pierwszym zdaniu napisałaś ,że ''wybierają " tak dla przypomnienia cytuję Twoje słowa skoro zapomniałaś .

Posted

Gdzie napisałam' date=' że wolą? Napisałam, że faceci typu patologia są pewniejsi siebie i to ułatwia im poderwanie kobiety, rozkochanie w sobie, a nie że kobieta specjalnie kogoś takiego woli!

Taki koles się nie szczypie, jak mu się kobieta spodoba to tyle ją podrywa i uwodzi aż dopnie swego, kobieta poniekąd pada ofiarą jego sztuczek, żadna z nas nie jest na tyle głupia, żeby preferować faceta, który będzie ją bił i nie szanował...

[/quote']

Tak Dominiko, ale po kilku spotkaniach z taką osobą nie jesteś w stanie tego stwierdzić czy Cię nie będzie bić czyż nie?

Ręce i nie tylko ręce opadają po tym co czytam. Jakoś mi nie imponuje najczęściej pijany dres i na pewno nie jest pewien siebie i nie ma rzeczowej kobiety bo rzeczowe kobiety mają na tyle rozumku w główce' date=' że się szanują i z dresami się nie zadają.

[/quote']

To był przykład Farmerka akurat!

Posted

Ten post powstał w odpowiedzi na fragment postu Adama "Bo kobiety to trudny gatunek zawsze wybiorą jakiegoś łysego dresa, albo takiego co wali w buzię za darmo" a nie jako opis ogółu populacji kobiet!!!

Wystarczyło przeczytać kilka postów, nie tylko ostatni i nie byłoby nieporozumienia :)

Posted

Ten post powstał w odpowiedzi na fragment postu Adama "Bo kobiety to trudny gatunek zawsze wybiorą jakiegoś łysego dresa' date=' albo takiego co wali w buzię za darmo" a nie jako opis ogółu populacji kobiet!!!

Wystarczyło przeczytać kilka postów, nie tylko ostatni i nie byłoby nieporozumienia :)

[/quote']

Powtórzę się, to był przykład Dominiko, co nie zmienia faktu iż kobiety potrafią wybrać bardzo ciekawie:) tak jak Marcin8888 wspomniał w którymś z postów, że wybierają chamów i potem zostają same, a normalny i wartościowy człowiek jest sam.

Posted

A czy to nie jest tak ' date='że swój wybiera swojego ?

[/quote']

Rafale jakby tak było, to mielibyśmy w dzisiejszym świecie istną Idyllę:)

Posted
Ja mam na myśli nie idyllę ,a wręcz odwrotne sytuacje ,co owe dziewczęta trafiają na takich facetów ,co przytoczyła Dominika ,a że oni nie liczą się z nikim i niczym to się kończy słabo .
Posted

Tak adamoo26 ja mam patologię w domu, jestem alkoholiczką, jestem naiwna i daję się omotać mężczyznom, potem oni mnie biją i ogólnie jestem pełna złości i rozgoryczenia, nienawidze mężczyzn.. O jaaa rozgryzłeś mnie, co ja teraz poczne! .. Dominko ty pewnie masz tak samo a farmerke już nie dlugo spotka to samo.. Chłopaki omijajcie nas bo adamoo26 nas rozgryzł i wszystko o nas już wie i napisał ... chlip chlip... jestesmy takie złe dziewczyny..

Stwierdzam, że ktoś tu ma problem i to poważny..

adamoo26 masz może dziewczynę, narzeczoną lub żonę?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...