adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 widzę od kiedy pojawił się Adamoo to zrobiło się gorąco a było miło Chciałeś żony to będziesz miał' date=' ale Dominikę i Gośkę omijaj szerokim łukiem, bo jak widać to tylko alkoholizm w głowie Chyba, że Ty też lubisz to polecam:D[hr']To w takim razie jest rozejm o ile Adam też jest tego zdania między wami .Wiadomo każdy ma swoje zdanie i lepiej ' date='żeby tak zostało .Wiadomo blondynki są oki ,ale ja wolę dziewczyny szatynki,brunetki ewentualnie ciemny blond :-D[hr']Ja też mogę się dołożyć z flaszką czegoś mocniejszego na rozgrzewkę :-) Rafał żadnego rozejmu nie będzie:) to po primo, sekundo ja nie piję alkoholu, bo to zguba ludzkości:) Każdy ma swoje zdanie i ja nie będę go zmieniał, bo dwóm kobietom się to nie podoba ze względu na urażone damskie ego:)Pozdrawiam Ciebie:)
marcin8888 Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 Adamoo , ja nie oceniam czy ktors stoi pod sklepem czy z szafki wyspuja mu się butelki z wodka , czesto kobiety pchaja sie do domow w ktorych jest alkohol, bo np chlopak jest przystojny a nie patrzą czy inteligentny, i potem narzekają że nie ma meza w domu bo pod sklepem a gdzie mialaś kobieto rozum zanim poszlas z nim do łóżka ? przykre ale prawdziwe
adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Adamoo ' date=' ja nie oceniam czy ktors stoi pod sklepem czy z szafki wyspuja mu się butelki z wodka , czesto kobiety pchaja sie do domow w ktorych jest alkohol, bo np chlopak jest przystojny a nie patrzą czy inteligentny, i potem narzekają że nie ma meza w domu bo pod sklepem a gdzie mialaś kobieto rozum zanim poszlas z nim do łóżka ? przykre ale prawdziwe[/quote'] Bo kobiety to trudny gatunek zawsze wybiorą jakiegoś łysego dresa, albo takiego co wali w buzię za darmo. Nie wspomnę o alkoholu czy innych patologii, niestety ale kobiety są sobie winne. Napawa mnie jedna myśl, my ludzie (wszyscy, żeby nie było) lubimy wdawać się w porąbane układy. Lubimy to co zakazane ( czyjeś żony tudzież mężów), bo to co zakazane smakuje najlepiej, prawda?
dominika1989 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Tak. Wyłącznie alkoholizm i bezeceństwa. Kłótnie i utyskiwania. istotnie wyłącznie szaleniec sie na nas pokusi
marcin8888 Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 prawda Adamoo , mężczyźni często lubią zdradzac kobiety np z prostytutką, i potem jest wielki żal, ale taki facet to hu, ale kobiety lubia widac takich a pożądni są wolni i na nich drogie Panie nie zwracacie uwagi , ogarnijcie się troche bo zostaniecie w czarnej du na koniec i bedzie wielki placz
adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Tak. Wyłącznie alkoholizm i bezeceństwa. Kłótnie i utyskiwania. istotnie wyłącznie szaleniec sie na nas pokusi Tym właśnie podkreśliłaś siebie w jednym prostym zdaniu " trudna z Ciebie kobieta" ale szalony rolnik Ciebie złapie i zobaczysz:)powodzenia:)prawda Adamoo ' date=' mężczyźni często lubią zdradzac kobiety np z prostytutką, i potem jest wielki żal, ale taki facet to hu, ale kobiety lubia widac takich a pożądni są wolni i na nich drogie Panie nie zwracacie uwagi , ogarnijcie się troche bo zostaniecie w czarnej du na koniec i bedzie wielki placz [/quote'] Kobieta zawsze znajdzie sobie kogoś, kogokolwiek nawet ażeby nie być sama. Facet natomiast będzie szukał kogoś by zaliczyć, bo to mu starczy. Mnie zastanawia skąd biorą się zdrady, rozwody i te wszystkie patologię?...
marcin8888 Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 Adamoo, nie kazdemu wystracza tylko przelecenie panny, niektorzy maja tez uczucia ktorymi pokazują jak kochaja swoją kobiete, ale to sa wyjątki i oni są sami a te skur. mają rodziny i mają w d wszystko
adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Adamoo' date=' nie kazdemu wystracza tylko przelecenie panny, niektorzy maja tez uczucia ktorymi pokazują jak kochaja swoją kobiete, ale to sa wyjątki i oni są sami a te skur. mają rodziny i mają w d wszystko [/quote'] Oczywiście wyjątki są, ale rzadko się zdarzają:)Zgadzam się, że zawsze ten co jest największym kłamcą ma kobietę, a wartościowy człowiek wciąż sam...
dominika1989 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 To nie jest tak, że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny. Dlatego wielu z nich ma nawet rzeczowe kobiety, które niby nie wiedzieć czemu z nimi są, a właśnie temu, że dały sie omotać, zakochały się i tak to się dzieje.
adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 To nie jest tak' date=' że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny. Dlatego wielu z nich ma nawet rzeczowe kobiety, które niby nie wiedzieć czemu z nimi są, a właśnie temu, że dały sie omotać, zakochały się i tak to się dzieje. [/quote'] Bardzo źle się dzieje w tym temacie, bo potem jest płacz i lament.Taka prawda niestety.
rafaello3 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Dominiko teraz normalnie nie wiem co mam zrobić po tym co napisałaś ,a napisałaś ,że kobiety wolą kłamców i to takich co kłamią bez mrugnięcia okiem i są pewni tego .To ja wolę być sam jak się ujadać z taką patologią ,czy gipsem ,jak to było wcześniej napisane .A jeszcze jedno ja jestem nie pijący alkoholu tak dla uzupełnienia to piszę i na sylwku ,co piję to tylko soki :-D
dominika1989 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Gdzie napisałam, że wolą? Napisałam, że faceci typu patologia są pewniejsi siebie i to ułatwia im poderwanie kobiety, rozkochanie w sobie, a nie że kobieta specjalnie kogoś takiego woli!Taki koles się nie szczypie, jak mu się kobieta spodoba to tyle ją podrywa i uwodzi aż dopnie swego, kobieta poniekąd pada ofiarą jego sztuczek, żadna z nas nie jest na tyle głupia, żeby preferować faceta, który będzie ją bił i nie szanował...
farmerka Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ręce i nie tylko ręce opadają po tym co czytam. Jakoś mi nie imponuje najczęściej pijany dres i na pewno nie jest pewien siebie i nie ma rzeczowej kobiety bo rzeczowe kobiety mają na tyle rozumku w główce, że się szanują i z dresami się nie zadają.
dominika1989 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ja nie twierdzę, że tak jest w stu procentach! Chryste, mi też nie rzecz jasna
rafaello3 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 To nie jest tak, że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny W pierwszym zdaniu napisałaś ,że ''wybierają " tak dla przypomnienia cytuję Twoje słowa skoro zapomniałaś .
adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Gdzie napisałam' date=' że wolą? Napisałam, że faceci typu patologia są pewniejsi siebie i to ułatwia im poderwanie kobiety, rozkochanie w sobie, a nie że kobieta specjalnie kogoś takiego woli!Taki koles się nie szczypie, jak mu się kobieta spodoba to tyle ją podrywa i uwodzi aż dopnie swego, kobieta poniekąd pada ofiarą jego sztuczek, żadna z nas nie jest na tyle głupia, żeby preferować faceta, który będzie ją bił i nie szanował...[/quote'] Tak Dominiko, ale po kilku spotkaniach z taką osobą nie jesteś w stanie tego stwierdzić czy Cię nie będzie bić czyż nie?Ręce i nie tylko ręce opadają po tym co czytam. Jakoś mi nie imponuje najczęściej pijany dres i na pewno nie jest pewien siebie i nie ma rzeczowej kobiety bo rzeczowe kobiety mają na tyle rozumku w główce' date=' że się szanują i z dresami się nie zadają.[/quote'] To był przykład Farmerka akurat!
dominika1989 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ten post powstał w odpowiedzi na fragment postu Adama "Bo kobiety to trudny gatunek zawsze wybiorą jakiegoś łysego dresa, albo takiego co wali w buzię za darmo" a nie jako opis ogółu populacji kobiet!!!Wystarczyło przeczytać kilka postów, nie tylko ostatni i nie byłoby nieporozumienia
adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ten post powstał w odpowiedzi na fragment postu Adama "Bo kobiety to trudny gatunek zawsze wybiorą jakiegoś łysego dresa' date=' albo takiego co wali w buzię za darmo" a nie jako opis ogółu populacji kobiet!!!Wystarczyło przeczytać kilka postów, nie tylko ostatni i nie byłoby nieporozumienia [/quote'] Powtórzę się, to był przykład Dominiko, co nie zmienia faktu iż kobiety potrafią wybrać bardzo ciekawie:) tak jak Marcin8888 wspomniał w którymś z postów, że wybierają chamów i potem zostają same, a normalny i wartościowy człowiek jest sam.
rafaello3 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 A czy to nie jest tak ,że swój wybiera swojego ?
dominika1989 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 A ja odpisałam na ów przykład, nie miałam na myśli sytuacji ogólnej.
adamoo26 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 A czy to nie jest tak ' date='że swój wybiera swojego ?[/quote'] Rafale jakby tak było, to mielibyśmy w dzisiejszym świecie istną Idyllę
rafaello3 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ja mam na myśli nie idyllę ,a wręcz odwrotne sytuacje ,co owe dziewczęta trafiają na takich facetów ,co przytoczyła Dominika ,a że oni nie liczą się z nikim i niczym to się kończy słabo .
Goska93 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Tak adamoo26 ja mam patologię w domu, jestem alkoholiczką, jestem naiwna i daję się omotać mężczyznom, potem oni mnie biją i ogólnie jestem pełna złości i rozgoryczenia, nienawidze mężczyzn.. O jaaa rozgryzłeś mnie, co ja teraz poczne! .. Dominko ty pewnie masz tak samo a farmerke już nie dlugo spotka to samo.. Chłopaki omijajcie nas bo adamoo26 nas rozgryzł i wszystko o nas już wie i napisał ... chlip chlip... jestesmy takie złe dziewczyny.. Stwierdzam, że ktoś tu ma problem i to poważny.. adamoo26 masz może dziewczynę, narzeczoną lub żonę?
Recommended Posts