Jump to content

Recommended Posts

Posted

chodziło mi o lato 2016 :D bo w tym roku brat się żeni więc 2 wesela odpadają :D ja tam żniw nie mam , wszystkie moje ha robię jako łąki a część obsieje owsem na kiszonkę, więc żniwa mam wolne bo się nie opłaca, jeszcze na tych moich V i VI mam trochę IV i na niej może kukurydzę na kiszonkę a reszta owies i łąki,

właśnie w dzisiejszych czasach odległość nie stanowi problemy ;)

Posted
nikt z Was chyba nie potrafi czytać ze zrozumieniem :D napisałem że jeszcze nie wiadomo czy będzie ślub i że jeszcze się nie spotkałem z tą dziewczyną , a Wy już na zaproszenia czekacie :D może nic z tego nie będzie , najpierw przecież musimy się spotkać nie jeden raz a potem dopiero myśleć o ślubie , może nawet nie będzie to 2016 , tak napisałem najlepszy scenariusz , a wy już że ślub ślub :D
Posted
No nie rozśmieszaj mnie! Czyli po like'u nagle gołąbkami jesteśmy? Równie dobrze z Tobą gołąbkami możemy być jak kliknę like Tobie. Takie domysły nie są na miejscu bo możesz kogoś urazić.
Posted
To nie były żadne insynuację z mojej strony, a chęć rozbawienia publiki. A Ty jak zwykle musiałaś wszystko zepsuć i się odezwać z kąsającym jadem. Widać, że jesteś kobietą z którą bardzo trudno się żyję, bo musi być tak jak Ty chcesz. Bardzo zła cecha. Pozdrawiam
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...