Jump to content

Recommended Posts

Posted

Adamie ja też muszę zabrać głos i to co Marcin napisał i usunął po czasie ja przeczytałem .Normalnie drobne mi się przewracają w kieszeni chłopak nie ma za grosz rozumu ,żeby tak pisać na forum o swojej nie doszłej dziewczynie żalllllllllllllllllll !!!.

Ps ja tu widzę ,że większość postów wyparowała ?

Posted

Posty , zostały usunięte prze ze mnie, ze względu na dobro forum i osób korzystających z naszego portalu.

proszę o zachowanie kultury i szacunku dla innych osób, w razie potrzeby wątek zostanie zamknięty.

Posted

no ja nie mam pojęcia gdzie sie podzialy posty i pisal Adamoo wczoraj i tez nie ma , ja chyba wiem kto za tym stoi, koledzy teraz widzicie dlaczego nie chciałem jechać, tylko spotkac się trochę bliżej żeby ona też dojechała, bo zajechalbym na miejsce i bym usłyszał że nic z tego nie bedzie , bo to zobaczylem w pryw. wiadomości bez spotkania , a kobiety tak narzekają na facetów a nie które są gorsze , Rafale sam byś sie wkurzył jak by Ci ktoś po dłuższym pisaniu powiedzial ze nic z tego nie bedzie nie spotykając się z Tobą to jest dopiero żallllllll tyle w temacie

Posted
Ciekawy czy Ty Robercie jestes tak samo sprawiedliwy w dawaniu ostrzeżeń innym użytkownikom a nie tylko mnie. "Tworzenie złej atmosfery"? Śmiech na sali. Skasuj najlepiej ten wątek.
Posted

A po co mam usuwać?niech ludzie poczytaja jak się zachowują niby dorośli ludzie a w tych postach które usunąłem pokazaliście z Marcinem klasę. Jeśli chodzi o sprawiedliwość w dawaniu ostrzeżeń to kto zasłuży to dostaje taka nagrodę,

PS a wątek uważam za wyczerpany i zamykam.widac ludzie nie dorośli aby na forum rolniczym rozmawiać na takie tematy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...