Goska93 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Tak jest autentycznie, w sąsiedniej wsi chłopak ma spore gospodarstwo a dziewczyna z miasta, mieszka na wsi ale dochodzi do połowy podwórka i woła go z obory nie wejdzie do środka może nie chce pracować no ale chociaż do wrót by podeszła i go wołała a nie drze się z środka.. byłam raz świadkiem i sama poszłam po niego bo aż głupio mi sie zrobiło a to raczej jej powinno (dziwiła się że jej nie słyszy ) no tak jest Dominiko, mi tak wszyscy mówią, że taka dziewczyna to skarb no ale .. mama mi mówi, że oni się mnie boją i tyle A po drugie to mało kto już został na wsi, wszyscy twierdzą, że się nie opłaca i nie bedą robić :/ a najlepiej wyjechać, pięniadze są to i dziewczyna odrazu sie znajdzie i czasu więcej to po co się babrać w gnoju, takie podejście
rafaello3 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Dziewczyny z tym wyjazdem to jest fakt .Na ten przykład w Holandii jest moje kuzynostwo i żyją sobie jak ludzie i są szanowani za swoją pracę !!!!!!!!!! nie to co w naszym pięknym kraju .A tak na marginesie ,to kto powiedział ,że chłopacy boją się dziewczyn ?. Proszę o przykład ?.
Goska93 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 No tak jest, mają pracę i pieniadze za tą prace tak powiedziala moja mama hehe bo inaczej nie umie tego wytłumaczyc
dominika1989 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Nie ma tak znów co narzekać na naszą Polskę. Przynajmniej nam do dzieci w szkołach nie strzelają. Ja nie wiem czy się boją czy chodzi bardziej o coś innego. Poważnie znam dziewczyny, które z naprawdę nieznanych przyczyn nie mają nikogo jak również znam pary co zaczęły znajomość od niechcenia a teraz są po ślubie. Oni po prostu dali sobie szansę, podjęli próbę zapoznania się bliżej i wypaliło. A chyba najgorszy błąd skazujący na samotność to brak inicjatywy i skreślanie ludzi bez poznania ich bliżej.
Goska93 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Zgadzam się, spotkałam się z tym, że powiedzialam czym się zajmuje no i to kończyło znajomość ... ale szczerze to mam to teraz głeboko.. robie co chce, mam planyi probuje je realizowac, mam co robić i nie mam czasu myśleć o znalezieniu chłopaka... wszyscy w koło się o to martwią więc ja już nie muszę... chociaż jest to irytujące no ale sie martwią, zwłaszcza rodzice..A może chłopaki, wy powiecie co dziewczyny z gospodarstw robią źle, że tak ciężko was zainteresować sobą??
dominika1989 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 To tak jak w programie. Na starcie dziewczyny ze wsi w większości odrzucono za to, że są ze wsi nie ma co się martwić. A jeżeli 93 to rok Twojego urodzenia to Ty masz jeszcze kupę czasu na facetów. Teraz masz czas na edukację i zobaczenie kawałka świata.
rafaello3 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Czy ja dobrze czytam ,że wami dziewczyny chłopacy się nie interesują ? Przecież na tym portalu nie jeden jest zainteresowany i na innym też rolniczym portalu ,bo teraz mówimy o tym ,że swoje plany wiążecie z pracą i mieszkaniem na wsi ?Co do oczekiwań ,to ja nie wnikam kto jakie ma ,bo nawet w tym wątku była już mowa pobieżnie :-).
marcin8888 Posted December 17, 2014 Author Report Posted December 17, 2014 goska93, dziewczyny nic nie robią źle ja tak jak Ty spotkałem się z taką sytuacją że pisałem z dziewczyną i było miło dopóki nie dowiedziała się co robię, ja chętnie bym poznał dziewczynę z gospodarstwa może Ty dasz mi szansę ?
dominika1989 Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Rafał czy Ty oczekujesz, że jakakolwiek kobieta otwarcie przyzna, że nie ma powodzenia u płci przeciwnej? To doprawdy nierealne przecież za nami tabuny podążają
damianus87 Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Marcin z Gosia zamilkli w temacie, wiec moze na prywatne wiadomości sie przerzucili i a nuż coś z tego bedzie
rafaello3 Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Dominiko spodziewam się ,że tabuny adoratorów podążają za Tobą :-).
marcin8888 Posted December 23, 2014 Author Report Posted December 23, 2014 damainus jeszcze nie ale może kto wie
Goska93 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Dominiko wiek to chyba nie gra tu roli, jak już pisałam mam plany i pracę i nie mam czasu za dużo na myślenie zwłaszcza teraz przed świętami... Nie zamierzam pisać z wami chłopaki z forum bo pisałam raz i źle to się skończyło nic do was nie mam ale znajomość przez internet to kiepski pomysł, za duże oczekiwania i wyobrażenia
dominika1989 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Gosia nie skreślaj chłopaków, to porządne chłopy są wieku w sumie się nie czepiam, bo wiem, że każdy podchodzi do życia inwczej. Ale na ludzi nigdy nie ma co się zamykać tylko po prostu nie przejmować się kimś z kim nie da się dogadać.
Goska93 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Nie skreślam ich i to porządne chłopy są nie ma się co zamykać ale można unikać pewnych sytuacji
adam1208 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 A ja Wam powiem że swoją narzeczoną poznałem na porodówce a razem jesteśmy od prawie 5 lat.
Robert ;-) Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Ciekawe miejsce na zapoznanie kogoś;-);-)
adam1208 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Hehe poznałem ją jak sie rodziłem, ona urodziła się dzień później
Robert ;-) Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Czasem i tak bywa;-) porostu byliście sobie pisani;-);-)
marcin8888 Posted December 25, 2014 Author Report Posted December 25, 2014 Dominika i Goska widzę że fajne są z Was dziewczyny życz Wam Wesołych Świąt i wszystkim zaglądającym tutaj Goska może jednak przekonasz się do pisania pryw. ? Jeśli Dominika ma tez ochotę to zapraszam
dominika1989 Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Tak to nie ma. Musisz się zdecydować, albo Gosia albo ja, co to za harem ma być?! A że my fajne to nie ulega wątpliości . Tez. Życzę Wesołego śWiętowania wszystkim!
rafaello3 Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Marcin jest zorgowny i woli dwie dziewczyny jak jedną :-)
JoTeS Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Marcin jest zorgowny i woli dwie dziewczyny jak jedną :-)W razie gdyby któraś z Pań się wycofała... a Sylwester blisko.
dominika1989 Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Inaczej mówiąc przezorny zawsze ubezpieczony ale kobiety lubia mieć wyłączność
Goska93 Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Dokładnie, albo jedna albo druga a po świętach to mam 20 kg wiecej i teraz to juz calkiem nikt mnie nie zechce:P hehe a co do pisania na priv to nie da rady i Święta i po Świętach ...
Recommended Posts