rafaello3 Posted December 27, 2014 Report Posted December 27, 2014 Gośka to Ty całego świniaka wrąbałaś :-P
Myśliwiec Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 W dobie internetów znalezienie odpowiedniej partnerki nie powinno stanowić większego problemu.
Michal207 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 No kolego Myśliwiec, chyba jesteś osobą raczej młodą, bo to właśnie jest pogląd młodego pokolenia. Nie mówię, że internet nie pomaga, ale jak dla mnie potrafi być bardziej minusem lub plusem w szukaniu partnerki/a.
JoTeS Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 W dobie internetów znalezienie odpowiedniej partnerki nie powinno stanowić większego problemu. Partnerki pewnie nie, ale żony to już tak...
marcin8888 Posted December 28, 2014 Author Report Posted December 28, 2014 chyba wolałbym Goskę ale Dominika też nie jest na straconej pozycji skąd jesteście dziewczyny ? może to mi trochę ułatwi
Goska93 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Nie świniaka tylko pół cukierni! Jesteśmy ze wsi, a co chcesz żeby Ci to ułatwiło? Wszystko w dzisiejszych czasach chcielibyście załatwic przez internet ... poznacie sie przez internet a w cztery oczy nie bedzie o czym rozmawiać
marcin8888 Posted December 28, 2014 Author Report Posted December 28, 2014 wiem że ze wsi tylko z jakiej miejscowości wtedy będę wiedział ile mam do Was km wiadomo że wszystkiego się nie da załatwić prze internet ale chociażby zdjęcia wypadało by sobie wysłać przed spotkaniem
dominika1989 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 No nie...jeszcze nas nie zna a już przelicza! Czy Ty chcesz narazić się na obrazę śmiertelną z naszej strony?! Patrzcie go jak wiatru w żagle złapał!! Ja sugeruję bierz Gosię, młodsza jest a ja już leciwa panna na wydaniu i kłótliwy charakter mam! A tak jak Gosia pisała, rzecz jasna takie krasawice to tylko na wsi mazowieckiej w moim przypadku. Kurpie.
Goska93 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 A kto powiedział, że się spotkamy? halo? no własnie, juz sobie kalkuluje, juz na obiad do tesciowej pojedzie, no no ! a ja mam bardzo słabe nerwy, bardzo... Dominiko, ty masz większe doświadczenie za to a ja z wielkopolski
dominika1989 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Tak. Lepiej wiem jak zadręczać chłopa jak ten jest niedobry!
Goska93 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 No i to jest to doświadczenie o które mi chodziło własnie
Robert ;-) Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Hej dziewczyny;-) ale jak się zgadacie to nie ma mocnych na was:-D pozdrawiam
Robert ;-) Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Po waszych ostatnich postach tak wnioskuję(nie dacie sobie w kasze dmuchać);-)
Goska93 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 No to chyba dobrze, że sie nie damy obrażać albo wchodzić na głowę no ale przynajmniej ja nie jestem feministka i nie lubię też jak mężczyzna jest uległy i nie ma swojego zdania tylko " tak kochanie, tak zróbmy " oczywiście nie zawsze hehe warto się pokłócić żeby potem się godzić ;D
rafaello3 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Gośka i Dominiko z tego co czytam to charakterki macie .Ja lubię unormowane dziewczyny co jasne mają cele życiowe i wiedzą czego chcą i coś mocno mi się wydaje ,że wasze musi być na wierzchu ??? To chcecie chłopaka pantoflarza ,czy jak bo już się pogubiłem ?.
dominika1989 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Teraz to sie Marcin zastanowi czy nas poznawać czy przed nami wiać i coś w tym jest, że jak baby się zgadają to nie ma zmiłuj ale my tu przecież żartujemy, wcale takie harpie i horpyny nie jesteśmy i do noszenia spodni się nie rwiemy ale co zrobić... Rafa to jest tak, że kobiecie trzeba wykreować to co ona ma chcieć i wtedy jest spokój, bo jak baba sama wymyśla co jej potrzeba to się robi galimatias.Pamiętasz scenę z kogla mogla jak się mała Solska srożyła i pyskowała? Jak przszło co do czego to jej szybko mąż przyszły wytłumaczył co i jaki dom chce i było załtwione.
Tofik Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Babę to trzeba krótko trzymać co by sie jej w głowie nie poprzewracało:)
Robert ;-) Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Ciesz się że twoja tego nie czyta;-)a tak serio to każdy facet rządzi w domu, a jak przyjdzie co do czego to tańczy jak mu kobieta zagra;-) taka jest prawda .;-)
Tofik Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Najważniejsze jest ogólne zrozumienie bo bez tego to nie ma o czym gadać "Ciesz się że twoja tego nie czyta;-)" Usypia bobasa tak więc mogę sobie pozwolić poza tym żona tylko czasami mnie bije:)
Goska93 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Paweł z Kogla-Mogla to mój ideał Dominika ma rację, wcale nie rwiemy sie do noszenia spodni w związku czy małżenstwie Mężczyzna ma być mężczyzną a nie pantoflarzem Ja na miejscu Kasi to bym się zgodziła odrazu na warunki Pawła, na co jej te studia to nie wiem :PWas chłopaki też trzeba trzymać krótko bo "chcecie ciepła w domu a jednocześnie ognia na mieście"
rafaello3 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Dzięki Dominika za podpowiedzi teraz przyszłą kandydatkę na żonę będę ustawiał od pierwszego spotkania :-) Jak się Tobie odwdzięczę za takie bezcenne rady :-).
dominika1989 Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Możesz w naturze. Strasznie mi potrzebna z choć jedna konkretna przyczepa kiszonki z kuku, bo nie mam w tym roku . I będziemy kwita. Gosiu mi ten Paweł też się podoba
Recommended Posts