Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szukam żony! :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
406 odpowiedzi w tym temacie

#221 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 21:52

A co tam ja sam postawię litra :-) wypada opić ten Nowy Rok :-D
  • 0

#222 JoTeS

JoTeS

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 239 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 12:43

Czyli część forumowiczów się upije, a Autor wątku dalej bez kandydatki...:(
  • 0

#223 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 14:52

Ale za to tez może się upić :)
  • 0

#224 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:17

Kolega może wypić za to ,że spotka w przyszłości tą wymarzoną kandydatkę :-)
  • 0

#225 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:39

widzę od kiedy pojawił się Adamoo to zrobiło się gorąco :D a było miło :D
  • 0

#226 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:43

widzę od kiedy pojawił się Adamoo to zrobiło się gorąco :D a było miło :D

Chciałeś żony to będziesz miał, ale Dominikę i Gośkę omijaj szerokim łukiem, bo jak widać to tylko alkoholizm w głowie :D :)
Chyba, że Ty też lubisz to polecam:D

To w takim razie jest rozejm o ile Adam też jest tego zdania między wami .Wiadomo każdy ma swoje zdanie i lepiej ,żeby tak zostało .Wiadomo blondynki są oki ,ale ja wolę dziewczyny szatynki,brunetki ewentualnie ciemny blond :-D

Ja też mogę się dołożyć z flaszką czegoś mocniejszego na rozgrzewkę :-)

Rafał żadnego rozejmu nie będzie:) to po primo, sekundo ja nie piję alkoholu, bo to zguba ludzkości:) Każdy ma swoje zdanie i ja nie będę go zmieniał, bo dwóm kobietom się to nie podoba ze względu na urażone damskie ego:)
Pozdrawiam Ciebie:)
  • 0

#227 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:49

Adamoo , ja nie oceniam czy ktors stoi pod sklepem czy z szafki wyspuja mu się butelki z wodka , czesto kobiety pchaja sie do domow w ktorych jest alkohol, bo np chlopak jest przystojny a nie patrzą czy inteligentny, i potem narzekają że nie ma meza w domu bo pod sklepem a gdzie mialaś kobieto rozum zanim poszlas z nim do łóżka ? przykre ale prawdziwe
  • 0

#228 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:52

Adamoo , ja nie oceniam czy ktors stoi pod sklepem czy z szafki wyspuja mu się butelki z wodka , czesto kobiety pchaja sie do domow w ktorych jest alkohol, bo np chlopak jest przystojny a nie patrzą czy inteligentny, i potem narzekają że nie ma meza w domu bo pod sklepem a gdzie mialaś kobieto rozum zanim poszlas z nim do łóżka ? przykre ale prawdziwe

Bo kobiety to trudny gatunek zawsze wybiorą jakiegoś łysego dresa, albo takiego co wali w buzię za darmo. Nie wspomnę o alkoholu czy innych patologii, niestety ale kobiety są sobie winne. Napawa mnie jedna myśl, my ludzie (wszyscy, żeby nie było) lubimy wdawać się w porąbane układy. Lubimy to co zakazane ( czyjeś żony tudzież mężów), bo to co zakazane smakuje najlepiej, prawda?

• 0

#229 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:56

Tak. Wyłącznie alkoholizm i bezeceństwa. Kłótnie i utyskiwania. :) istotnie wyłącznie szaleniec sie na nas pokusi :)
  • 0

#230 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:58

prawda Adamoo , mężczyźni często lubią zdradzac kobiety np z prostytutką, i potem jest wielki żal,
ale taki facet to hu, ale kobiety lubia widac takich a pożądni są wolni i na nich drogie Panie nie zwracacie uwagi , ogarnijcie się troche bo zostaniecie w czarnej du na koniec i bedzie wielki placz
  • 0

#231 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 19:58

Tak. Wyłącznie alkoholizm i bezeceństwa. Kłótnie i utyskiwania. :) istotnie wyłącznie szaleniec sie na nas pokusi :)

Tym właśnie podkreśliłaś siebie w jednym prostym zdaniu " trudna z Ciebie kobieta" :) ale szalony rolnik Ciebie złapie i zobaczysz:)
powodzenia:)

prawda Adamoo , mężczyźni często lubią zdradzac kobiety np z prostytutką, i potem jest wielki żal,
ale taki facet to hu, ale kobiety lubia widac takich a pożądni są wolni i na nich drogie Panie nie zwracacie uwagi , ogarnijcie się troche bo zostaniecie w czarnej du na koniec i bedzie wielki placz

Kobieta zawsze znajdzie sobie kogoś, kogokolwiek nawet ażeby nie być sama. Facet natomiast będzie szukał kogoś by zaliczyć, bo to mu starczy. Mnie zastanawia skąd biorą się zdrady, rozwody i te wszystkie patologię?...
  • 0

#232 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:09

Adamoo, nie kazdemu wystracza tylko przelecenie panny, niektorzy maja tez uczucia ktorymi pokazują jak kochaja swoją kobiete, ale to sa wyjątki i oni są sami a te skur. mają rodziny i mają w d wszystko

• 0

#233 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:11

Adamoo, nie kazdemu wystracza tylko przelecenie panny, niektorzy maja tez uczucia ktorymi pokazują jak kochaja swoją kobiete, ale to sa wyjątki i oni są sami a te skur. mają rodziny i mają w d wszystko

Oczywiście wyjątki są, ale rzadko się zdarzają:)Zgadzam się, że zawsze ten co jest największym kłamcą ma kobietę, a wartościowy człowiek wciąż sam...
  • 0

#234 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:27

To nie jest tak, że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny. Dlatego wielu z nich ma nawet rzeczowe kobiety, które niby nie wiedzieć czemu z nimi są, a właśnie temu, że dały sie omotać, zakochały się i tak to się dzieje.

• 0

#235 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:31

To nie jest tak, że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny. Dlatego wielu z nich ma nawet rzeczowe kobiety, które niby nie wiedzieć czemu z nimi są, a właśnie temu, że dały sie omotać, zakochały się i tak to się dzieje.

Bardzo źle się dzieje w tym temacie, bo potem jest płacz i lament.
Taka prawda niestety.
  • 0

#236 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:35

Dominiko teraz normalnie nie wiem co mam zrobić po tym co napisałaś ,a napisałaś ,że kobiety wolą kłamców i to takich co kłamią bez mrugnięcia okiem i są pewni tego .To ja wolę być sam jak się ujadać z taką patologią ,czy gipsem ,jak to było wcześniej napisane .

A jeszcze jedno ja jestem nie pijący alkoholu tak dla uzupełnienia to piszę i na sylwku ,co piję to tylko soki :-D
  • 0

#237 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:44

Gdzie napisałam, że wolą? Napisałam, że faceci typu patologia są pewniejsi siebie i to ułatwia im poderwanie kobiety, rozkochanie w sobie, a nie że kobieta specjalnie kogoś takiego woli!
Taki koles się nie szczypie, jak mu się kobieta spodoba to tyle ją podrywa i uwodzi aż dopnie swego, kobieta poniekąd pada ofiarą jego sztuczek, żadna z nas nie jest na tyle głupia, żeby preferować faceta, który będzie ją bił i nie szanował...
  • 0

#238 farmerka

farmerka

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 102 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:47

Ręce i nie tylko ręce opadają po tym co czytam. Jakoś mi nie imponuje najczęściej pijany dres i na pewno nie jest pewien siebie i nie ma rzeczowej kobiety bo rzeczowe kobiety mają na tyle rozumku w główce, że się szanują i z dresami się nie zadają.
  • 0

#239 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:50

Ja nie twierdzę, że tak jest w stu procentach! Chryste, mi też nie rzecz jasna :)
  • 0

#240 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 05 styczeń 2015 - 20:51

To nie jest tak, że dziewczyny to tępe masochistki wybierające pijanego łysego dreso-skina, tylko ci faceci są tak pewni siebie i niestety często kłamia co do siebie, szczególnie na początku znajomości, że nie mają problemu z omotaniem dziewczyny

W pierwszym zdaniu napisałaś ,że ''wybierają " tak dla przypomnienia cytuję Twoje słowa skoro zapomniałaś .
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych