Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szukam żony! :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
406 odpowiedzi w tym temacie

#201 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 15:59

Ale po co ją obrazować?? Jaki koń jest każdy widzi. Ja twierdzę, że nie jest winna rzeczywistość i czasy obecnym trudnościom z znalezieniu partner/partnerki, od nas to zależy, bo czasów nie zmienimy, a siebie owszem. Trzeba działać i myśleć pozytywnie, a nie rozwodzić się nad nad pierdołami, na które nie mamy wpływu.

Nikt do końca nie jest pewny drugiej osoby, a przede wszystkim w dzisiejszym świecie. Jest taka granica dobrego smaku, że mamy mnóstwo wątpliwości. Chodziło mi jednak o coś innego. Ty mówisz, że nie mamy wpływu na to wszystko, a ja Tobie powiem , że mamy, ale jesteśmy ludźmi, którzy kierują się bodźcem. Szybko wkraczamy w nowy związek, nie znając się. Powiesz zaiste, że tak też można kogoś poznać, a ja powiem, że z tej nie wiedzy później się rozstajemy, bo coś nam nie pasuje w danej osobie.
Rafaello ma racją denerwujesz się, bo chcesz pokazać, że masz rację, Twoje widocznie różowe okulary przysłaniają Ci zdrowy obraz świata.
  • 0

#202 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 16:11

Po prostu mam inne spojrzenie, najprawdopodobniej z racji posiadania innej płci, proszę mi tu nie insynuować nerwów lub chorgo obrazu, bo coś co dla mnie jest normą dla Ciebie nie musi być i to jest indywidualność, którą każd posiada.
  • 0

#203 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 16:19

Po prostu mam inne spojrzenie, najprawdopodobniej z racji posiadania innej płci, proszę mi tu nie insynuować nerwów lub chorgo obrazu, bo coś co dla mnie jest normą dla Ciebie nie musi być i to jest indywidualność, którą każd posiada.

Dominiko zobaczymy jak będziesz pisała, kiedy spotka Cie coś przykrego w życiu, bo jak narazie to z tego co piszesz nie przeżyłaś zbyt wiele w relacji damsko-męskiej:)
Każdy ma swój pogląd- to jest fakt;) ale poglądy sie zmieniają, kiedyś miałem taki jak Ty, ale zmieniłem zdanie po tym co widziałem:)
  • 0

#204 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 16:33

rozwódką nie jestem, samotną matką też nie, wdową tym bardziej więc nic przykrego mnie nie spotkało. I tego się trzymam. Bo to ze parę razy ktoś chciał zabawić się moimi uczuciami nie zmieniu mojego poglądu na ludzi i nie zacznę nagle uważać, że cały męski ród jest taki sam, zły i niedobry.

• 0

#205 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 16:40

Adamoo26 przyznałeś kiedyś, że ktoś inny ma rację ? albo przyznałeś się kiedyś do błędu? bo wydajesz się człowiekiem bardzo pewnym siebie i wszystko wiedzącym ;) Ty wszystko juz przeżyłeś, i dobre i złe i masz mega doświadczenie a pewnie mało przeżyłeś a tylko Ci się wydaje... i jesteś tu przedstawicielem wszystkich mężczyzn bo piszesz jak im się podoba ;) Dominiko, nie ma co dyskutować bo i tak napiszą dużo a połowę nawet nie wiedzą o czym :) kolega może powinien psychologiem społecznym zostać nie rolnikiem ;) :P
  • 0

#206 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 16:48

No też widzę :)
  • 0

#207 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 17:03

Adamoo26 przyznałeś kiedyś, że ktoś inny ma rację ? albo przyznałeś się kiedyś do błędu? bo wydajesz się człowiekiem bardzo pewnym siebie i wszystko wiedzącym ;) Ty wszystko juz przeżyłeś, i dobre i złe i masz mega doświadczenie a pewnie mało przeżyłeś a tylko Ci się wydaje... i jesteś tu przedstawicielem wszystkich mężczyzn bo piszesz jak im się podoba ;) Dominiko, nie ma co dyskutować bo i tak napiszą dużo a połowę nawet nie wiedzą o czym :) kolega może powinien psychologiem społecznym zostać nie rolnikiem ;) :P

Gosiu, czy trzeba przeżyć coś ażeby dojść do właściwych w życiu wniosków?
I któż Ci powiedział, ze jestem rolnikiem:) tutaj akurat nie trafiłaś:)
Po prosty nie możesz zrozumieć, ze ktoś moze mieć bardzo rażąca opinie o Was kobietach, bo tak sie zachowujecie.
Poza tym każdy będzie bronił siebie:)

• 0

#208 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 17:19

O matko...ręce mi opadły...:)
  • 0

#209 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 18:20

Zeby mówić o czymś i wydawać jakieś opinie to trzeba jednak coś przeżyć człowieku! chyba, że jesteś dzieckiem .. A ty nie możesz zrozumieć, że ktoś może mieć rażące opinie o Was męźczyznach, bo tak się zachowujecie.. Brak słow
  • 0

#210 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 19:04

Zeby mówić o czymś i wydawać jakieś opinie to trzeba jednak coś przeżyć człowieku! chyba, że jesteś dzieckiem .. A ty nie możesz zrozumieć, że ktoś może mieć rażące opinie o Was męźczyznach, bo tak się zachowujecie.. Brak słow

Nie kąsaj dziewczyno... A co do mężczyzn to jakie kobiety takie opinie:) tak samo z mężczyznami:) wszystko ma dwa końce:) prawda jest taka, ze Wy zawsze będziecie na Nas patrzeć pod katem posiadania, a My pod katem kochania:) dlatego mamy tutaj wiele nieporozumień:) a jeżeli nie rozumiesz, ze swiat nie jest taki jak sobie kolorujesz wieczorami kredkami to sie nie udzielaj w ogóle:) ja mam prawo miec swoje zdanie, a Ty swoje:) tylko ze Ty sie od razu wkurzysz, a mi to przechodzi obok:) pozdrawiam
  • 0

#211 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 19:14

Ta jasne wy pod kątem kochania, jesteś śmieszny.. wszyscy wiedzą, że pierwszą rzeczą na którą zwraca się uwage jest wygląd. Ty sobie kolorujesz bo myslisz, że o wszystkim masz właściwe zdanie i jest najmądrzejszy... może ktoś kiedyś wyprowadzi Cię z tego błedu..
  • 0

#212 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 19:20

Jakie ja mam zdanie zostaw mi:) moze Ciebie nikt nie chce, bo uważasz ze jestes Ty i nikt inny:) czyli teraz wiem skąd w Tobie ta złość, z tym wyglądem sama sie zdradzilas...pozdrawiam
  • 0

#213 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 19:32

Pogrążasz się.. brak słów..

a kurde znowu wdałam się w dyskusje bez sensu, przepraszam serdecznie :D :P
  • 0

#214 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 19:43

Kurczę, wiecie co? Był fajny temat, z humorem a robi się jatka, bo przyszedł ktoś kto wszystkie kobiety nie wiedzieć czemu wrzuca do jednego wora, wszędzie ma słuszność i rozgryza ludzi psychologicznie po kilku postach. Albo się uspokójmy i zakończmy tę wojnę nerwów i swoich racji i spróbujmy odbudować atmosferę albo niech admin zamknie ten wątek, bo to nie ma sensu. Marcin, przepraszam, że wzięłam udział w zaśmiecaniu Ci wątku ale intencje były inne.
  • 0

#215 Robert ;-)

Robert ;-)

Duży Robert;-)

• Super Moderator
  • 8014 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 19:50

Popieram Dominike w 200% kiedyś był podobny wątek i został zamknięty z podobnych powodów.pozdrawiam i zapraszam do miłego spędzania czasu na forum;-) a nie na kłótniach które do niczego pozytywnego nie prowadzą.
  • 0

#216 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 20:53

Dominiko to co teraz proponujesz teraz ,,,flaszkę na zgodę z Adamem ?
  • 0

#217 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 20:57

Flaszki na zgode nie odmawiam :) a im w większym gronie tym lepiej.
  • 0

#218 ania1983

ania1983

byle do wiosny: ODCHOWAĆ INDYCZĘTA :D

• Użytkownik
  • 3126 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 21:03

hihi, telenowela :D
no to pogodzimy Panie i Panów :D
wygląd jest bardzo ważny zarówno dla kobiety jak i dla mężczyzny. na szczęście ludzie mają inne gusta. jednemu spodoba się Małgosia bo ma blond włosy, a innemu z tego właśnie powodu się nie spodoba. jeden lubi jak Krysia będzie miała pełną pupę i piersi, a inny wręcz przeciwnie, woli tzw. wieszak na ubrania.
i tak samo w odwrotną stronę. nie każda laska leci na waszą kasę. są takie co to na ładny samochód polecą, a są takie co mają gdzieś to co facet ma na zewnątrz i w portfelu, ale ważne jest to co ma w sobie i to co tak naprawdę może nam kobietom zaoferować w życiu. a kasa raz jest raz jej nie ma...ot i wszystko.
no i o co było się kłócić jak to takie proste? :D

a samotni nadal szukają swojej drugiej połówki, bo zamiast rozmawiać to Wy tu jakieś histerie i durne przepychanki uprawiacie.
pozdrawiam :)
  • 0

#219 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 21:07

To w takim razie jest rozejm o ile Adam też jest tego zdania między wami .Wiadomo każdy ma swoje zdanie i lepiej ,żeby tak zostało .Wiadomo blondynki są oki ,ale ja wolę dziewczyny szatynki,brunetki ewentualnie ciemny blond :-D

Ja też mogę się dołożyć z flaszką czegoś mocniejszego na rozgrzewkę :-)
  • 0

#220 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 04 styczeń 2015 - 21:17

To już mamy litr. Będzie impreza! :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych