Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szukam żony! :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
406 odpowiedzi w tym temacie

#21 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 14 grudzień 2014 - 22:33

Całkowicie zgadzam się z dominika1989 ;) nie wiem, chłopaki się boją takich dziewczyn czy co.. a jak już to pytają czy mogę się przeprowadzić po 2 tygodniach i już mnie kocha a nawet mnie nie widzieli :D a wygląd ma znaczenie i to ogromne.. niestety. U mnie np ciężko chłopakom uwierzyć że dziewczyna chce być na gospodarstwie...
  • 0

#22 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 16:45

goska93, wiesz w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć dziewczynę która by chciała mieszkać na wsi. ale widzę że jesteś wyjątkowa :)
bywają tacy co tak właśnie piszą do kobiet , ja uważam że najpierw trzeba się poznać, spotkać ......

• 0

#23 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 19:41

wszyscy tak uważacie pewnie... nie jestem wyjątkowa, dziewczyny chcą mieszkać na wsi ale nie koniecznie pracować w gospodarstwie ;) poprostu bedą chodzić do połowy podwórka i was wołać :D
  • 0

#24 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 20:07

To się uśmiałem wołać w jakim celu ?????? jedyna myśl jaka mi przychodzi to ...:-)
  • 0

#25 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 20:07

Gdzie tam do połowy, do furtki i dość! :)
coś w tym Gosiu serio jest, że jak dziewczyna faktycznie chce mieszkać i pracować na wsi i nawet ma ku temu predyspozycje to jakoś kawalerów wokół niej nie ma, a czemu, nie wiem. Może kwestia tego, że pod latarnią najciemniej?
  • 0

#26 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 20:45

Tak jest autentycznie, w sąsiedniej wsi chłopak ma spore gospodarstwo a dziewczyna z miasta, mieszka na wsi ale dochodzi do połowy podwórka i woła go z obory ;) nie wejdzie do środka :D może nie chce pracować no ale chociaż do wrót by podeszła i go wołała a nie drze się z środka.. :D byłam raz świadkiem i sama poszłam po niego bo aż głupio mi sie zrobiło a to raczej jej powinno (dziwiła się że jej nie słyszy :D) no tak jest Dominiko, mi tak wszyscy mówią, że taka dziewczyna to skarb no ale .. mama mi mówi, że oni się mnie boją i tyle :D

A po drugie to mało kto już został na wsi, wszyscy twierdzą, że się nie opłaca i nie bedą robić :/ a najlepiej wyjechać, pięniadze są to i dziewczyna odrazu sie znajdzie i czasu więcej to po co się babrać w gnoju, takie podejście ;)
  • 0

#27 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 20:56

Dziewczyny z tym wyjazdem to jest fakt .Na ten przykład w Holandii jest moje kuzynostwo i żyją sobie jak ludzie i są szanowani za swoją pracę !!!!!!!!!! nie to co w naszym pięknym kraju .A tak na marginesie ,to kto powiedział ,że chłopacy boją się dziewczyn ?. Proszę o przykład ?.
  • 0

#28 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 21:03

No tak jest, mają pracę i pieniadze za tą prace ;) tak powiedziala moja mama hehe :D bo inaczej nie umie tego wytłumaczyc ;)
  • 0

#29 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 21:05

Nie ma tak znów co narzekać na naszą Polskę. Przynajmniej nam do dzieci w szkołach nie strzelają. Ja nie wiem czy się boją czy chodzi bardziej o coś innego. Poważnie znam dziewczyny, które z naprawdę nieznanych przyczyn nie mają nikogo jak również znam pary co zaczęły znajomość od niechcenia a teraz są po ślubie. Oni po prostu dali sobie szansę, podjęli próbę zapoznania się bliżej i wypaliło. A chyba najgorszy błąd skazujący na samotność to brak inicjatywy i skreślanie ludzi bez poznania ich bliżej.
  • 0

#30 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 21:17

Zgadzam się, spotkałam się z tym, że powiedzialam czym się zajmuje no i to kończyło znajomość ... ale szczerze to mam to teraz głeboko.. robie co chce, mam planyi probuje je realizowac, mam co robić i nie mam czasu myśleć o znalezieniu chłopaka... wszyscy w koło się o to martwią więc ja już nie muszę... chociaż jest to irytujące :P no ale sie martwią, zwłaszcza rodzice..

A może chłopaki, wy powiecie co dziewczyny z gospodarstw robią źle, że tak ciężko was zainteresować sobą??

• 0

#31 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 21:29

To tak jak w programie. Na starcie dziewczyny ze wsi w większości odrzucono za to, że są ze wsi :) nie ma co się martwić. A jeżeli 93 to rok Twojego urodzenia to Ty masz jeszcze kupę czasu na facetów. Teraz masz czas na edukację i zobaczenie kawałka świata.
  • 0

#32 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 16 grudzień 2014 - 22:14

Czy ja dobrze czytam ,że wami dziewczyny chłopacy się nie interesują ? Przecież na tym portalu nie jeden jest zainteresowany i na innym też rolniczym portalu ,bo teraz mówimy o tym ,że swoje plany wiążecie z pracą i mieszkaniem na wsi ?Co do oczekiwań ,to ja nie wnikam kto jakie ma ,bo nawet w tym wątku była już mowa pobieżnie :-).
  • 0

#33 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 17 grudzień 2014 - 10:59

goska93, dziewczyny nic nie robią źle :) ja tak jak Ty spotkałem się z taką sytuacją że pisałem z dziewczyną i było miło dopóki nie dowiedziała się co robię, ja chętnie bym poznał dziewczynę z gospodarstwa :) może Ty dasz mi szansę ;) ?
  • 0

#34 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 22 grudzień 2014 - 14:12

Rafał czy Ty oczekujesz, że jakakolwiek kobieta otwarcie przyzna, że nie ma powodzenia u płci przeciwnej? To doprawdy nierealne :) przecież za nami tabuny podążają :D
  • 0

#35 damianus87

damianus87

Majster

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 303 postów

Napisano 22 grudzień 2014 - 14:52

Marcin z Gosia zamilkli w temacie, wiec moze na prywatne wiadomości sie przerzucili :) i a nuż coś z tego bedzie :P
  • 0

#36 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 22 grudzień 2014 - 21:31

Dominiko spodziewam się ,że tabuny adoratorów podążają za Tobą :-).
  • 0

#37 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 23 grudzień 2014 - 16:45

damainus jeszcze nie ;) ale może kto wie :)
  • 0

#38 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 23 grudzień 2014 - 20:17

Dominiko wiek to chyba nie gra tu roli, jak już pisałam mam plany i pracę i nie mam czasu za dużo na myślenie :P zwłaszcza teraz przed świętami... ;) Nie zamierzam pisać z wami chłopaki z forum bo pisałam raz i źle to się skończyło ;) nic do was nie mam ale znajomość przez internet to kiepski pomysł, za duże oczekiwania i wyobrażenia ;)
  • 0

#39 dominika1989

dominika1989

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 523 postów

Napisano 23 grudzień 2014 - 20:54

Gosia nie skreślaj chłopaków, to porządne chłopy są :) wieku w sumie się nie czepiam, bo wiem, że każdy podchodzi do życia inwczej. Ale na ludzi nigdy nie ma co się zamykać tylko po prostu nie przejmować się kimś z kim nie da się dogadać.
  • 0

#40 Goska93

Goska93

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 23 grudzień 2014 - 20:57

Nie skreślam ich i to porządne chłopy są ;) nie ma się co zamykać ale można unikać pewnych sytuacji :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych