Marcinie planujesz ożenek?
Szukam żony! :)
Rozpoczęty przez
marcin8888
, lis 30 2014 18:19
406 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 styczeń 2015 - 22:07
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:25
Adamie ja też muszę zabrać głos i to co Marcin napisał i usunął po czasie ja przeczytałem .Normalnie drobne mi się przewracają w kieszeni chłopak nie ma za grosz rozumu ,żeby tak pisać na forum o swojej nie doszłej dziewczynie żalllllllllllllllllll !!!.
Ps ja tu widzę ,że większość postów wyparowała ?
Ps ja tu widzę ,że większość postów wyparowała ?
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:32
A gdzie się podziały nasze posty?
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:35
Posty , zostały usunięte prze ze mnie, ze względu na dobro forum i osób korzystających z naszego portalu.
proszę o zachowanie kultury i szacunku dla innych osób, w razie potrzeby wątek zostanie zamknięty.
proszę o zachowanie kultury i szacunku dla innych osób, w razie potrzeby wątek zostanie zamknięty.
Napisano 25 styczeń 2015 - 09:59
no ja nie mam pojęcia gdzie sie podzialy posty i pisal Adamoo wczoraj i tez nie ma , ja chyba wiem kto za tym stoi, koledzy teraz widzicie dlaczego nie chciałem jechać, tylko spotkac się trochę bliżej żeby ona też dojechała, bo zajechalbym na miejsce i bym usłyszał że nic z tego nie bedzie , bo to zobaczylem w pryw. wiadomości bez spotkania , a kobiety tak narzekają na facetów a nie które są gorsze , Rafale sam byś sie wkurzył jak by Ci ktoś po dłuższym pisaniu powiedzial ze nic z tego nie bedzie nie spotykając się z Tobą to jest dopiero żallllllll tyle w temacie
Napisano 25 styczeń 2015 - 10:26
Ciekawy czy Ty Robercie jestes tak samo sprawiedliwy w dawaniu ostrzeżeń innym użytkownikom a nie tylko mnie. "Tworzenie złej atmosfery"? Śmiech na sali. Skasuj najlepiej ten wątek.
Napisano 25 styczeń 2015 - 10:40
A po co mam usuwać?niech ludzie poczytaja jak się zachowują niby dorośli ludzie a w tych postach które usunąłem pokazaliście z Marcinem klasę. Jeśli chodzi o sprawiedliwość w dawaniu ostrzeżeń to kto zasłuży to dostaje taka nagrodę,
PS a wątek uważam za wyczerpany i zamykam.widac ludzie nie dorośli aby na forum rolniczym rozmawiać na takie tematy.
PS a wątek uważam za wyczerpany i zamykam.widac ludzie nie dorośli aby na forum rolniczym rozmawiać na takie tematy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych