Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szukam żony! :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
406 odpowiedzi w tym temacie

#401 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 24 styczeń 2015 - 22:07

Marcinie planujesz ożenek?

• 0

#402 rafaello3

rafaello3

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 901 postów

Napisano 24 styczeń 2015 - 23:25

Adamie ja też muszę zabrać głos i to co Marcin napisał i usunął po czasie ja przeczytałem .Normalnie drobne mi się przewracają w kieszeni chłopak nie ma za grosz rozumu ,żeby tak pisać na forum o swojej nie doszłej dziewczynie żalllllllllllllllllll !!!.
Ps ja tu widzę ,że większość postów wyparowała ?

• 0

#403 farmerka

farmerka

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 102 postów

Napisano 24 styczeń 2015 - 23:32

A gdzie się podziały nasze posty?

• 0

#404 Robert ;-)

Robert ;-)

Duży Robert;-)

• Super Moderator
  • 8014 postów

Napisano 24 styczeń 2015 - 23:35

Posty , zostały usunięte prze ze mnie, ze względu na dobro forum i osób korzystających z naszego portalu.
proszę o zachowanie kultury i szacunku dla innych osób, w razie potrzeby wątek zostanie zamknięty.
  • 0

#405 marcin8888

marcin8888

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 49 postów

Napisano 25 styczeń 2015 - 09:59

no ja nie mam pojęcia gdzie sie podzialy posty i pisal Adamoo wczoraj i tez nie ma , ja chyba wiem kto za tym stoi, koledzy teraz widzicie dlaczego nie chciałem jechać, tylko spotkac się trochę bliżej żeby ona też dojechała, bo zajechalbym na miejsce i bym usłyszał że nic z tego nie bedzie , bo to zobaczylem w pryw. wiadomości bez spotkania , a kobiety tak narzekają na facetów a nie które są gorsze , Rafale sam byś sie wkurzył jak by Ci ktoś po dłuższym pisaniu powiedzial ze nic z tego nie bedzie nie spotykając się z Tobą to jest dopiero żallllllll tyle w temacie

• 0

#406 adamoo26

adamoo26

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 25 styczeń 2015 - 10:26

Ciekawy czy Ty Robercie jestes tak samo sprawiedliwy w dawaniu ostrzeżeń innym użytkownikom a nie tylko mnie. "Tworzenie złej atmosfery"? Śmiech na sali. Skasuj najlepiej ten wątek.
  • 0

#407 Robert ;-)

Robert ;-)

Duży Robert;-)

• Super Moderator
  • 8014 postów

Napisano 25 styczeń 2015 - 10:40

A po co mam usuwać?niech ludzie poczytaja jak się zachowują niby dorośli ludzie a w tych postach które usunąłem pokazaliście z Marcinem klasę. Jeśli chodzi o sprawiedliwość w dawaniu ostrzeżeń to kto zasłuży to dostaje taka nagrodę,

PS a wątek uważam za wyczerpany i zamykam.widac ludzie nie dorośli aby na forum rolniczym rozmawiać na takie tematy.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych