edek Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Znajomy ma na sprzedaż rozsiewacz nawozów ZA-F 804, dziesięcioletni po 2500 PLN. Z nowymi tarczami i wymienionymi główkami dźwigni. Oglądałem go, jednak na co jeszcze muszę zwrócić uwagę w tym rozsiewaczu ? i chciałbym poznać opinię na temat tego rozsiewacza oraz kosztów ewentualnych części do wymiany. Rozsiewacz posiada sita jednak są to nie oryginalne sita. Quote
izydor6280 Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Skoro po znajomości to raczej grata Ci nie wciśniewidzę że cenia nawet 1tys. więcej, wiec cena na pewno dobra, zwróć uwage na przekładnie, bo to najważniejsze i blachę, czy bardzo ruda nie wyłazi Quote
edek Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Jeśli chodzi o wciskanie to ja już trochę życie poznałem i prędzej znajomy Ci wciśnie bubla ( bo wie że go znasz, ufasz mu) niż ktoś obcy który jest czasem bardziej prawdomówny i rzetelny - pamiętaj izydor6280:) Quote
Vademecum Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 To prawda po znajomości gościowi inny wcisną kuhn'a za 30 tyś. z naklejką na pękniętej ramie - miałem go kupić, ale bez naklejkiZa zgodą zerwałam ją i wyszło pęknięcie - a taka była ładna odblaskowa..... Quote
Recommended Posts