Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam. Jestem nowy na forum, jednak liczę na to, że mi pomożecie. Jak to w zimie, przyszedł czas na naprawę i modernizację sprzętu, więc myślę o wymianie sita żaluzjowego w kombajnie. W Internecie jest naprawdę wiele ofert, jednak wiele z nich wydaje się być niezbyt dobre. Słyszałem jednak od znajomego o ofercie jednego ze sklepów internetowych, Hurtownia Rolnicza, który wprowadził ostatnio w swoją ofertę sita żaluzjowe wysokiej jakości, w tym wykonywane na zamówienie. Jako że sklep jest stosunkowo niedaleko mnie (jestem z podkarpacia), chciałem się Was spytać, czy sita żaluzjowe oferowane przez HurtowniaRolnicza.pl, wobec ich stosunkowo niskiej ceny, są dobrej jakości? Jeśli wiecie coś na ten temat, to podzielcie się proszę :) Czy w ogóle korzystacie z tego sklepu? Bo według internetowych opinii oferuje dobre produkty, ale wiecie, jak to jest z anonimowymi wpisami w Sieci... Z góry dzięki za pomoc ;)
Posted
Daj namiar na ten sklep bo sam szukam sita żaluzjowego. Jeśli chodzi o jakość to trzeba zobaczyć, dotknąć. Z swojego doświadczenia wiem, że używanego nie opłaca się kupować, oglądałem i goście chcą tysiące za próchno.