RedHead Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć pod jakim PKD to zarejestrowaliście? Quote
dominika1989 Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Cześć, ja nie prowadzę co prawda hotelu ale po dyplomie myślę, że może by otworzyć i najsensowniejsze wydaje mi się pkd 01.62.Z Działalność usługowa wspomagająca chów i hodowlę zwierząt gospodarskich Quote
RedHead Posted December 8, 2014 Author Report Posted December 8, 2014 też właśnie rozmyślałam nad tym PKD, ale nie wiem czy będzie ono rozpatrzone jako działalność rolnicza :/ czy jako dział specjalny produkcji rolnej Quote
JoTeS Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Po mojemu Pit-36.http://interpretacje-podatkowe.org/przychody-z-innych-zrodel/ibpbi-1-415-313-12-zk Quote
dominika1989 Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Chyba nie da rady podpiąć hotelu pod działalność rolniczą. Quote
RedHead Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 Myślałam też o tym, żeby zarejestrować niby hodowle koni, (działalność rolnicza) 2 klacze do rozpłodu i reprezentować stajnie jako Hodowla Koni a w ofercie małym druczkiem umieścić pensjonat. Nie wiem czy by się to udało, żeby jakoś bezpiecznie funkcjonować? ... Quote
Recommended Posts