Tuzon Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Jak myślicie, czy opłaca się jeszcze ściągnąć auto z Niemiec? W sensie, czy za podobne pieniądze można ściągnąć coś fajniejszego, mniej wytłuczonego niż w Polsce? Quote
Stiven1983 Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Jak sam pojedziesz szukać to myślę że tak. Quote
JoTeS Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Będzie droższe...ale w lepszym stanie. Quote
Vademecum Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Ciężko jest coś znaleźć, lepiej tu poszukać coś niezarejestrowanego, świeżo sprowadzonego Quote
Tuzon Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 A ewentualnie skorzystanie z usług gościa który ściąga auta z Niemiec? Co o tym myślicie? Warto? Quote
JoTeS Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Jak najbardziej, możesz wypatrzyć sobie kilka sztuk i gość jedzie i wybiera. Najlepiej od właściciela, i najważniejsze to podejść do tematu ze zdrowym rozsądkiem. Auta z przebiegiem 100-150 tys. km potrafią kosztować. Quote
henryk Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 w całej mojej rodzinie mamy sprowadzone auta z 1-ej ręki z niemiec,nigdy bym nie kupił auta w Polsce od tkzw. sprowadzającego,wolę kupić auto które ma 200 000 km na liczniku w Niemczech niz takie które ma 50 000 i jest sprowadzone przez handlarza który mówi że tylko babcia do kościoła jeździła,mój kolega właśnie dziś przyjechał z niemiec autem które ma przebieg 270 000 i stwierdził że przedtem miał takie samo kupione w polsce z przebiegiem 90 000 i teraz stwierdził że to z polski to chyba miało590 000 bo dopiero teraz widzi że to z niemiec z tym wielkim przebiegiem jest o niebo lepsze od tego z rzekomo małym przebiegiem-pozdrawiam,wiem że takie z pierwszej ręki trudno znaleźć ale jeśli się stale siedzi w anonsach to zawsze się znajdzie,trzeba jeszcze trochę języka znać bo bez tego na pewno niciA ewentualnie skorzystanie z usług gościa który ściąga auta z Niemiec? Co o tym myślicie? Warto? najgorszy jest ten pomysł' date='chyba że auto sprowadza ci ojciec lub brat[hr']przepraszam za błedy Quote
Stiven1983 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Dziś dotarło moje autko byłem zobaczyć i dopełnić papierologii.. Quote
miliard Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Mój znajomy ściąga auta i nieźle na tym zarabia Quote
rafon Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 Mój znajomy ściągnął mi z Niemiec Audi A3 w doskonałym stanie, z niewielkim przebiegiem za połowę ceny, jaką musiałbym zapłacić w Polsce. Dodatkowo w aucie były nowe opony zimowe, adapter ctsad002, obszycia na fotele i premium wyposażenie. Ja osobiście polecam jeśli masz zaufaną osobę, która się tym zajmuje Quote
Recommended Posts