Michal207 Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Michał, mieszkam na uboczu wsi położonej blisko pogranicza woj. kujawsko-pomorskiego i wielkopolskiego. Z powodu zawirowań w moim życiu w chwili obecnej prowadzę małe agro. W wolnej chwili postaram się wstawić kilka fotek mojego zwierzyńca. Quote
Robert ;-) Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Witaj Michał na forum;-) fotki oczywiście mile widziane;-) Quote
ania1983 Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 witaj Michale zdjęcia oczywiście chętnie obejrzymy Quote
Michal207 Posted December 12, 2014 Author Report Posted December 12, 2014 Dziękuję wszystkim za miłe powitanie. Cieszę się że tu trafiłem, dużo ciekawych informacji i nietypowych rozwiązań oraz cennych porad. Liczę iż od wiosny będę to wszystko wdrażał w życie. Mam kilkunastoletnie doświadczenie w branży ubezpieczeniowej, jeśli macie jakieś pytania lub problemy w tym temacie to piszcie (na forum lub na pw - jak pasuje), będę mógł to pomogę. Od wiosny planuję rozbujać moje agro, na razie mam dwie wrzosówki, kilka bażantów i kilkadziesiąt sztuk innego ptactwa różnego oraz króliki. Chcę pójść troszkę w produkcję roślinną a po roku lub dwóch zacząć zwierzęcą. Zobaczymy. Quote
rolnik515 Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Michał ja mieszkam na granicy kujawsko-pomorskiego a wielkopolskim napisz mi gdzie mieszkasz ja Żnin Quote
Robert ;-) Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Fajne masz zwierzaki Michale;-) najlepsze owce;-)butelki też ładne i spore stado, ale owce the best Quote
Michal207 Posted December 13, 2014 Author Report Posted December 13, 2014 Ja mieszkam we Wieńcu, taka wioska pod Mogilnem, więc mamy do siebie jakieś 30 km. (prawie sąsiady jesteśmy). Quote
przemek2092 Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 witamy serdecznie na forum Quote
Recommended Posts