Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do tego doszedł kapitalny remont skrzyni biegów, wymieniony wałek podnośnika z tulejami , nowa pompa podnośnika (wzmacniana) , elektryka oczywiście wszystkie oleje i płyny.

Jeżeli ktoś chce robić podobny remont , odradzam zakup nowej kabiny.

Posted

Nie poleca nie ze względu na koszty tylko na walory użytkowe i jakoś wykonania kabin a oglądałem ich wiele.

- wsiadanie i wysiadanie z kabiny do akrobacje cyrkowe,

- podłączenie czegokolwiek z tyłu do podnośnika graniczy z cudem,

- widoczność z tyłu ograniczona,

- przy używaniu narzędzi z tyłu należy mocno uważać na szyby (w pierwszym tygodniu użytkowania wybiłem dwie)

Nie będę tu się rozpisywał co do jakości bo to dłuższy temat ale;

- jakość materiałów to dramat

- spasowanie dramat

Kupiłem kabinę przystosowaną (niby) do zamontowania tura ale gdyby nie szlifierka kątowa i spawarka to nigdy by mi się nie udało jej zamontować.

Gdybym wiedział to wszystko wcześniej (człowiek uczy się na błędach) to wyremontowałbym stare błotniki , maskę i kabinę, na pewno byłoby praktyczniej i o niebo taniej.

Posted
nie wiem o co Ci chodzi ja mam w c 360 podobną kabinę tylko poszerzaną o 10cm firmy ,,Naglak" do tego założyłem nowy pulpit na zegary i jest po prostu wypas-pozdrawiam
  • 3 months later...
  • 11 months later...
Guest bizonsuperzo56
Posted

poezja jak teraz wygląda kupę kasy cie ten remont kosztował ... Gratulacje za wykonana robotę ... A jeszcze pytanko kabina NAGLAK zapewne???