marcinex75 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Myślisz o dodatkowej działalności rolniczej? Chciałbyś znaleźć kolejne źródło zarobków? Zacznij hodować ślimaki razem z europejskim liderem tej branży – firmą Polish Snail Holding. PSH Polish Snail Holding jest liderem w branży hodowli, skupu i przetwarzania mięsa ślimaka w Polsce i Europie. Z firmą stale współpracują hodowcy z 7 krajów w Europie. Spółka zajmuje się kompleksowo hodowlą, szkoleniami z zakresu chowu i hodowli ślimaka, opieką nad grupami hodowlanymi, koordynacją, badaniami naukowymi, handlem oraz przetwórstwem ślimaka Helix aspersa maxima. Polish Snail Holding, już od 8 lat, jako jedyna firma w Polsce oferuje hodowcom ślimaki w pełni spełniające wszystkie wymogi przetwórni i produktów PSH, pod względem jakości mięsa, kalibracji, wielkości i gramatury. Materiał zarodowy PSH gwarantuje najlepsze wyniki w reprodukcji. Opracowanie własnej, nowoczesnej technologii uboju i obróbki mięsa a także jego puszkowania, stały dostęp do najwyższej jakości, hodowanych ekologicznie ślimaków z setek hodowli partnerskich w Polsce i za granicą, pozwala oferować odbiorcom najwyższej jakości towar przez cały rok. Naszym hodowcom gwarantujemy: skup wyhodowanych ślimaków, atrakcyjną cenę skupu, najlepszą jakość mięsa z najlepszego materiału zarodowego, darmowe szkolenia i wsparcie, prowadzone w trakcie całej hodowli. Polish Snail Holdingul. Stanisława Sulimy 1, 82-300 Elblągtel. kom +48 601 167 524email:biuroprasowe@polishsnailholding.com,www.polishsnailholding.com Quote
marcinex75 Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 To ogłoszenie znalazłem w sieci, współpracuję z tą firmą i szczerze polecam. Quote
lukaszpasze Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 To ogłoszenie znalazłem w sieci' date=' współpracuję z tą firmą i szczerze polecam.[/quote'] Możesz przybliżyć jak ta współpraca przebiega?pozdrawiam Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.