Robert ;-) Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Ciekaw jestem jaki jest ulubiony film serial lub saga filmów?Ja lubię (Harold i kumar dwie części) i American pie;-) Piszcie swoje typy,pozdrawiam;-) Quote
Miki Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Chłopakie nie płaczą z polskich, a z zagranicznych to Władca Pierścieni i Hobbit do tego Piraci z Karaibów itp. Quote
Michal207 Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 No z seriali oczywiście "Czterej pancerni i pies", mam całą serię i co jakiś czas robię sobie maraton serialowy, a z zagranicznych to tak jak Miki: władca Pierścieni, Hobbit i Piraci. Quote
Vademecum Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Dr Hous wszystkie sezony i zawszeWikingowieCzarna lista Film Dziś np. Gladiator.Pozdrawiam Quote
Stiven1983 Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Hmm...Z seriali to króluje u mnie Stargate SG1 mam wszystkie sezony.A z filmów to najbardziej lubię dobre Science Fiction z fajnymi efektami. Quote
dominika1989 Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Ja namiętnie oglądam "Ranczo" a z filmów to codziennie mogłabym oglądać "Kogel-mogel " i"Galimatias". Lubię polskie kino i amerykańskie komedie. Quote
wiejskieżycie Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Gdybym chciał napisać trochę na przekór to napisałbym, że "Moda na sukces", ale jednak się nie odważę. Trąbili w sieci o tym, że znoszą go z anteny aż tu po dwóch dnia surprise. Wróci na powrót pod strzechy. I jak żyć teraz z tym faktem. :) Quote
kubusjettaII Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 ogólnie nie mam ulubionego filmu... lubię polskie filmy, zwłaszcza komedie bo nikt nie ma lepszego poczucia humoru. Swego czasu siadałem do obiadu i włączałem "Psy", tak że nie tylko "Samych swoich" znam na pamięć Quote
ania1983 Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Dominika, "Kogel-mogel " i "Galimatias" to jedne z moich ulubionych filmów do tego wszystkie części "u Pana Boga..." mogła bym te filmy oglądać codziennie ale średnio kilka razy w roku każdy oglądam Quote
dominika1989 Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Tak, "U Pana Boga" tez jak tylko jest okazja oglądam polecam jeszcze "Tulipan" i "Ile waży koń trojański" Quote
Karols Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 "Czarna lista" "pamietniki wampirów" to seriale a film tzn komedia dobra to "szkoła na Haju" Quote
bardzomalorolny Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Ja tam lubię wszystkie polskie filmy z lat 70 i 80, U Pana Boga również, ale to już jest nowszy. A z zagranicznych to westerny z lat 50 i 60. Quote
przemek2092 Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 byłem ostatnio w kinie na filmie whiplash bardzo gorąco polecam ten film, tematyka godna uwagi Quote
henryk Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 ,,wspaniałe stulecie''-na jedynce 53 odc. na historii 4 odcinek ,film opowiada o potędze tureckiej- osmańskiej w 16 wieku. Quote
MrDKDP Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Seriale: "Dexter", "Sons of Anarchy", "White collar" - te seriale już mają swoje sezony finałowe, a seriale które jeszcze są w produkcji to: "The Mentalist", "The walking dead"Filmy hm... ciężko napisać kilka najlepszych ale które polecam to: "9-ya rota", "Oldboy" (oczywiście ten z 2003 r.), "Lone Survivor", " How High", "Law Abiding Citizen", "Annapolis", "Banlieue 13", "Yamakasi" więcej by się znalazło bardzo fajnych filmów ale to by trzeba bardzo dużo czasu na przypomnienie sobie wszystkich. Quote
mora Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Tak, jak kolega wyżej : Dexter, ale też " Luther" " Lie to me" (magia kłamstw), " Zakazane imperium" ( czasy prohibicji w USA) " Breaking bad", filmów fabularnych rzeczywiście jest mnóstwo i warto wykorzystać zimowy luz na obejrzenie kilku. Quote
Brumbram Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 A ja uwielbiam "Zmierzch" brakuje mi tylko tej ostatniej czesci najnowszej. Pozatym lubie horrory i filmy o egzorcyzmach. Quote
Brumbram Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 A ja uwielbiam "Zmierzch" brakuje mi tylko tej ostatniej czesci najnowszej. Pozatym lubie horrory i filmy o egzorcyzmach.Kiedys bylo jeszcze "Z archiwum X" Quote
przemek2092 Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Z ostatnich co oglądałem to : pianista, furia, niezłomny wszystkie o tematyce wojennej więc polecam osobom które lubią takie filmy Quote
Polaro Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 A ja lubie filmy z okresu PRL, szczególnie Barei. Nie pogardze również koglem-moglem i galimatiasem. Quote
przemek2092 Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Byłem w kinie ostatnio na filmie Snajper gorąco go polecam kto lubi film dynamiczny z delikatną puentą Quote
Hubi77 Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Z seriali ostatnio "Gra o tron" i "Czysta krew". Zaraz wchodzi kolejny sezon Gry i już zacieram ręce z niecierpliwości. A z filmów za dużo by pisać, choćby "Matrix", "Władca Pierścieni", "Forrest Gump", "Dzień świstaka", "Django". Za dużo tego Quote
Rara Avis Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Wstyd się przyznać... od lat nie mam telewizora. Nie potrafię rozróżniać seriali ani bohaterów takich filmów jak "Na dobre i na złe" czy "M jak miłość".Przychodząc w gości - jeśli gra telewizor, czasem go bezczelnie wyłączam. Bo ja chcę z ludźmi pogadać, a nie... żeby mi to pudło skrzeczało... Niemniej jednak - niektóre filmy lubię: podobało mi się "Ranczo" - widziałam parę odcinków, mój brat oglądał.Lubię "Alexa" (z tym, że patrzę trochę na film trochę inaczej - okiem tresera psów, od strony technicznej - jak coś zrobić, żeby zwierzaka nauczyć).Lubię "Ojca Mateusza". I podobał mi się "Czas Honoru". Lubię serię podróżniczą Wojtka Cejrowskiego "Boso przez świat". Seria "U Pana Boga" (w ogródku, za miedzą, za piecem) - podoba mi się - z pewnymi zastrzeżeniami co do obrazu moich rodzinnych stron i mieszkańców. Grał tam mój sąsiad, mieszkał obok (grał w filmie burmistrza-poetę). Z filmów kinowych, mam swoje ulubione.Mel Gibson ostatnio zdziadział, ale znakomity jest "Patriota", "Braveheart", "Człowiek bez twarzy", "Znaki", "Teoria spisku". A z takich babskich, "sierdce szczypatielnych" - bardzo mi się podoba "Duma i uprzedzenie" z 2005 roku. Jeśli nie znacie - polecam. Długo by wymieniać... Quote
rafaello3 Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Małą ciekawostka https://www.youtube.com/watch?v=gfEik3u83JA Quote
Recommended Posts