simson54 Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Wszystkim rolnikom oraz osobą mieszkającym na wsi waszym żonom dzieciom składam serdeczne życzenia Bożonarodzeniowe by spełniły się wasze marzenia by ceny żywności i ceny zwierząt gospodarskich doszły do takich cen w których produkcja się opłacała by wasze sprzęty nie miały poważnych awari byście byli zadowoleni ze swojej pracy a wam Drodzy Rolnicy zdrówka bo bez niego daleko się nie zajedzie wszystkiego dobrego Quote
Robert ;-) Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Ja też przyłączam się do życzeń Bożo Narodzeniowych, wszystkiego najlepszego oraz dużo prezentów;-). Quote
Stiven1983 Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Również przyłączam się do życzeń. Życzę wam wszystkiego tego czego sobie sami życzycie. I dużo zdrowia bo to najważniejsze. Quote
kubusjettaII Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 cóż mi pozostało, również przyłączyć się do życzeń, i od siebie mogę życzyć Wam błogosławieństwa Małej Dzieciny, niechaj ma w opiece Nas wszystkich i powala na realizowanie się w tym co lubimy robić i co zostało nam przekazane z dziada pradziada... Quote
rolnik515 Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Witam.Życzę wszystkim forumowiczom wesołych świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, więcej hektarów, rozwinięcia hodowli i Wszystkigo co najlepsze. Pozdrawiam,rolnik515 Quote
adam1208 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Wszystkim Forumowiczom i Ich Rodzinom życzę przede wszystkim zdrowych, wesołych świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku ! Adam. Quote
JoTeS Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim forumowiczom życzę by Nowonarodzona Boża Dziecina obdarzyła Was pogodą ducha, zdrowiem , by w waszych sercach zagościły spokój i miłość, no i wreszcie byście nie musieli się czerwienić po tym co usłyszycie o sobie w wigilijną noc od swoich zwierzaków:D. Quote
rafaello3 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Święta już za pasem i z okazji rodzącego się Pana Jezusa i tej podniosłej chwili życzę wam wszystkim ,aby w waszych sercach zagościł spokój i wiele radości i wśród waszych bliskich ,a w gospodarstwach niech wam się mnoży na potęgę i zwierzęta same rosną patrząc tylko na was .Wszystkiego dobrego i wspaniałych wymarzonych prezentów pod choinką .życzy Rafał :-) Quote
dominika1989 Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Najlepsze życzenia szczęścia, powodzenia, radości, spełnienia marzeń i wszelkiej pomyślności dla wszystkich! Quote
Tofik Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń i zdrowia przede wszystkim życzy Sławek z rodziną. Quote
Michałek Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 „Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny,Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie,Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijnyNajtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie”. (C.K.Norwid)Przy takich okazjach zawsze brakuje mi słów którymi mógłbym najtkliwiej wyrazić to co chciałbym przekazać przekazać tym wszystkim których spotkałem na swojej drodze życia. Pozwólcie, że przekażę Wam życzenia słowami poety księdza Jana Twardowskiego:„Pomódlmy się w Noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozplątało, Węzły, konflikty, powikłania. Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska - cichych, ufnych - Na zawsze wzięła w swoje ręce.”Pozwólcie, że podzielę się dzisiaj z Wami chlebem biblijnym tak jak Wy na co dzień dzielicie się chlebem wiedzy. Szczęść Boże! Quote
VoYtek8 Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Ja również ze swojej strony chciałbym życzyć wszystkim użytkownikom oraz gościom naszego forum zdrowych, spokojnych, wesołych świąt spędzonych w rodzinnym gronie. Życzę wam wszystkim także udanego sylwestra i szczęśliwego nowego 2015 roku. Życzę żeby nowy rok był lepszy od poprzednich i żeby przyniósł korzystne zmiany dla nas wszystkich i aby nasze wszystkie problemy znikły bezpowrotnie. Wszystkiego dobrego koledzy i koleżanki! Pozdrawiam Quote
bardzomalorolny Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie rodziny, a przyszły rok 2015 aby był lepszy od 2014. Pozdrawiam Quote
krzychurolnik Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 ja taz zycze wszystkim wesolych swiat dobrych zniw sianokosow i szczesliwego nowego 2015 Quote
mirek79 Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 zdrowych wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia oraz trochę śniegu dla nas Wszystkich Quote
henryk Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Również i ja przyłączam się do życzeń i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Quote
ania1983 Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 przyłączam się do postów powyżej i również życzę wspaniale spędzonych Świąt Bożego Narodzenia. nie przejadania się i samych miłych chwil Quote
Michal207 Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Wszystkiego co najlepsze na te święta życzę wszystkim sympatykom i uczestnikom tego forum. Mam tylko jedno pytanko: to że rozmawiamy ze zwierzętami to rzecz normalna, ale ilu z was oczekiwało odpowiedzi w noc wigilijną? Quote
miliard Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Na świąteczne życzenia już za późno, ale życzę wszystkim dużo radości na cały 2015 rok! Quote
Recommended Posts