HEKTOR Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Mam zamiar kupić CLAASA dominatora 76, 86 lub 96 proszę o użytkowników takiego sprzętu by mi doradzili który jest lepszy , skrzynia hydrostat czy manualna .Hektarów mam nie za wiele ok.50ha Quote
kubusjettaII Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Kolego rozbieżność między tymi modelami jest duża, nie tylko finansowa. Osobiście polecałbym hydrostatyczną skrzynię bo jest wygodniejsza. Nie orientuję się ile wiesz na ich temat, ale proponuję zagłębić się w temat i dobrać odpowiednio do potrzeb... Quote
gb227 Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Kolego ja posiadam claasa dominatora 76 i nie narzekam na niego ale wiem z 86 i 96 sa wydajniejsze masz wiekszy gardziol , 5 wystrzasaczy ogolnie silniki sa mocniejsze 76 ma 120km (na mercedesie) , w 86 i 96 przy wysypie masz regulacje rura w 76 jest walek ktory jak nie rozlozysz rury do konca mozna latwo urwac Quote
Recommended Posts