Myśliwiec Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Chcemy z żoną kupić do pokoju dziennego nową kanapę oraz fotele. Wolelibyśmy je zobaczyć na własne oczy chociaż zamówienie w sklepie internetowym również wchodzi w grę jakby znalazło się coś w przystępnej cenie.Może ktoś ostatnio kupował meble? Quote
przemek2092 Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Parę razy korzystałem z olx czyli dawnej tablicy, używane meble i zaznaczyłem żeby szukało w promieniu 50 km od mojej lokalizacji na prawdę bardzo sensowne oferty czasem są polecam Quote
Vademecum Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 OLX wypiera allegro, ogłoszenia są za darmo i ogólnie rzeczy są tańsze, a szczególnie te o mniejszej wartości co jest zrozumiałe.Sam korzystam z OLX a z allegro zrezygnowałem. Można ładne meble i nie tylko znaleźć, ale dobrze jest szukać blisko by można było oglądnąć. Dwa lata temu kupiłem 3-letnią kuchnię robioną na zamówienie, która mi stykła po małych przeróbkach, dwie ściany mebli za 10% wartości nowego !!!! Quote
Tuzon Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Jeśli meble mogą być używane to poszukaj tak jak koledzy piszą na tablicy. Można tam czasami znaleźć nawet coś nowego. Fajne są również sprowadzane holenderskie meble z drewna.Nowe fotele proponuję poszukać w Black Red White: http://www.brw.com.pl/meble_tapicerowane/fotele/ - pozwolę sobie dać adres strony. Mają tam również bardzo tanie meble no i możesz wziąć je na raty 0%. Sam kupowałem tam meble na początku tego roku ( w zasadzie to żona bo ona oczywiście jako kobieta wybierała). Quote
Michal207 Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Koledzy i koleżanki, informuję, iż w momencie zmiany "Tablicy" na "OLX" zmienił się też właściciel portalu. Właścicielem OLX-a jest Allegro, i już nie wszystkie ogłoszenia wystawiane są bezpłatnie. Quote
przemek2092 Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Z tego co sie orientuje to wyróżnienia są płatne tylko, chyba że sie mylę albo w jakiś innych kategoriach jest płatne ? ale to i tak nie zmienia faktu że można pooglądać za darmo Quote
Vademecum Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Od dwuch lat korzystam z OLX i nie zapłaciłem złotówki.... Obecnie mam tam około 30 ogłoszeńWyróżnienia są płatne, ale nie jest to obowiązek Quote
Michal207 Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Płatne są ogłoszenia w dziale "motoryzacja" dla aut osobowych i dostawczych jeśli cena ogłoszenia przekracza 5000 zł lub ich ilość przekracza 10 oraz reszta motoryzacji jeśli ilość ogłoszeń przekracza 10 oraz dział nieruchomości (działki, domy, mieszkania, lokale, garaże) jeśli ilość ogłoszeń przekracza 2.No i oczywiście dochodzą opłaty za wyróżnienia i inne. Quote
Ulka Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 Z pewnością jeszcze nie trafiliście na ofertę sklepu internetowego meble - bogart.pl mają wiele mebli wypoczynkowych które można zobaczyć w ich sklepie stacjonarnym. Produkty wystawione w sklepie są tanie, a koszty ich przesyłki nieraz w całości pokrywane przez sklep. Polecam Quote
Remi Posted September 30, 2020 Report Posted September 30, 2020 A może taki narożnik z funkcją spania? To bardzo praktyczny mebel, który sprawdzi się w stosunkowo małych mieszkaniach. Na http://domeo24.pl/naroznik-z-funkcja-spania-co-jest-wazne-kiedy-wybierasz-naroznik-do-spania/ dowiedziesz się, jak wybierać takie meble wypoczynkowe. Quote
Recommended Posts