Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chcemy z żoną kupić do pokoju dziennego nową kanapę oraz fotele. Wolelibyśmy je zobaczyć na własne oczy chociaż zamówienie w sklepie internetowym również wchodzi w grę jakby znalazło się coś w przystępnej cenie.

Może ktoś ostatnio kupował meble?

Posted

OLX wypiera allegro, ogłoszenia są za darmo i ogólnie rzeczy są tańsze, a szczególnie te o mniejszej wartości co jest zrozumiałe.

Sam korzystam z OLX a z allegro zrezygnowałem. Można ładne meble i nie tylko znaleźć, ale dobrze jest szukać blisko by można było oglądnąć. Dwa lata temu kupiłem 3-letnią kuchnię robioną na zamówienie, która mi stykła po małych przeróbkach, dwie ściany mebli za 10% wartości nowego !!!!

Posted

Jeśli meble mogą być używane to poszukaj tak jak koledzy piszą na tablicy. Można tam czasami znaleźć nawet coś nowego. Fajne są również sprowadzane holenderskie meble z drewna.

Nowe fotele proponuję poszukać w Black Red White: http://www.brw.com.pl/meble_tapicerowane/fotele/ - pozwolę sobie dać adres strony. Mają tam również bardzo tanie meble no i możesz wziąć je na raty 0%. Sam kupowałem tam meble na początku tego roku ( w zasadzie to żona bo ona oczywiście jako kobieta wybierała).

Posted
Koledzy i koleżanki, informuję, iż w momencie zmiany "Tablicy" na "OLX" zmienił się też właściciel portalu. Właścicielem OLX-a jest Allegro, i już nie wszystkie ogłoszenia wystawiane są bezpłatnie. :(
Posted

Płatne są ogłoszenia w dziale "motoryzacja" dla aut osobowych i dostawczych jeśli cena ogłoszenia przekracza 5000 zł lub ich ilość przekracza 10 oraz reszta motoryzacji jeśli ilość ogłoszeń przekracza 10 oraz dział nieruchomości (działki, domy, mieszkania, lokale, garaże) jeśli ilość ogłoszeń przekracza 2.

No i oczywiście dochodzą opłaty za wyróżnienia i inne.

• 2 weeks later...
Posted
Z pewnością jeszcze nie trafiliście na ofertę sklepu internetowego meble - bogart.pl mają wiele mebli wypoczynkowych które można zobaczyć w ich sklepie stacjonarnym. Produkty wystawione w sklepie są tanie, a koszty ich przesyłki nieraz w całości pokrywane przez sklep. Polecam
  • 5 years later...