Mateusz.Kowalik Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Potrzebuję kredytu, by zmodernizować trochę swoje gospodarstwo. Nie mogę zdecydować się na bank. Boję się tych wszystkich kruczków kredytowych. Długość okresu kredytowania planuję na 5 lat. Jaki bank wybrać? Może ktoś mi tutaj coś doradzi? Quote
dominika1989 Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Dla rolników bardzo dobre oferty mają banki spółdzielcze, szczególnie gdy masz tam konto. I ja raczej bym się tego banku trzymała. Wentualnie Alior ma promocję najniższej raty i jak dostaniesz z jakiegoś banku ofertę kredytu na papierze to idziesz ztym do Aliora i jakmsz wszystko ok to oni dają Ci kredyt taki sam z niższym procentem niż ten z oferty jaką przyniosłeSś, problem w tym, że nie jestem pewna czy oni kredytują rolników. Ja bym obstawiala bank spółdzielczy. Quote
Tuzon Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Banki spółdzielcze rzeczywiście są chętnie wybierane przez rolników ale to głównie dlatego, że mamy do nich najbliżej. Gdzie będziemy jechać do miasta aby do jakiegoś banku aby zaciągnąć 10 czy 20 tys zł kredytu? Chociaż czasami warto gdy różnica wynosi 500 czy 1000 zł w skali całego okresu spłaty. Dla takich pieniędzy chyba można poświęcić ten 1 dzień. Przed podjęciem decyzji poproś jeszcze o wycenę takiego kredytu. Nic Cię to nie kosztuje a przynajmniej dowiesz się jak to wygląda w różnych bankach. Quote
Ola.94 Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 Cześć, teraz coraz trudniej podejmuje się decyzję o zaciągnięciu kredytu czy pożyczki. Ja zawsze słucham ekspertów i korzystam z zestawień takich jak https://comparer.pl/kredyty-gotowkowe Polecam Quote
czesiek888 Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 Tak dokładnie, dla rolników najlepszy Spółdzielczy Quote
Vademecum Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 najgorszy spółdzielczy zrzeszony czy nie, a i pko również padaka Quote
Recommended Posts